Rămâi conectat

Actualitate

Elena Băsescu revine pe scena politică: Candidează la alegerile parlamentare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fostul europarlamentar, Elena Băsescu, fata fostului preşedinte al României Traian Băsescu, va candida la alegerile parlamentare pe lista Partidului Mişcarea Populară Constanţa, urmând să se regăsească pe primul loc la Camera Deputaţilor.

PMP Constanţa a transmis, joi, că lista de la Senat a partidului va fi deschisă de Claudiu Palaz, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa şi fost prefect al judeţului Constanţa.

„Astăzi, 15 octombrie 2020, Colegiul Naţional al Partidului Mişcarea Populară a validat listele organizaţiei judeţene P.M.P. Constanţa pentru alegerile parlamentare, acestea fiind semnate de domnul preşedinte Eugen Tomac pentru a fi depuse la Biroul Electoral de circumscripţie Constanţa. La Camera Deputaţilor lista este deschisă de Elena Băsescu, iar la Senat de Claudiu Iorga Palaz”, a transmis PMP Constanţa printr-un comunicat de presă.

Elena Băsescu a fost europarlamentar între 2009 şi 2014.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

OFICIAL: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

OFICIAL: Când intră pensiile pe card și prin poștă în luna mai 2024 Pensiile vor fi plătite înainte de Paște, adică înainte de 5 mai, potrivit unei Hotărâri de Guvern. HG-ul a primit toate avizele și urmează să fie adoptat în ședința de joi, 25 aprilie. Având în vedere că 1 Mai și 3 mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea