Rămâi conectat

Politică Administrație

Ediţie jubiliară a Congresului General al Uniunii Avocaţilor Europeni, la Alba Iulia

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 200 de avocați, procurori, judecători și profesori universitari din 10 țări vor participa în perioada 24 – 26 iunie 2016 la cea de-a XXX-a ediție a Congresului General al Uniunii Avocaților Europeni, ce va fi găzduită de Aula Magna a Universității „1 Decembrie 1918” Alba Iulia.

Mihai Baco01Evenimentul este organizat de Baroul Alba, în parteneriat cu Uniunea Națională a Barourilor din România, Consiliul Judeţean, Consiliul Local Alba Iulia, SC Jidvei și Universitatea „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia. Printre invitați se numără av. dr. Carlos Botelho Moniz – preşedintele UAE şi judecători din cadrul Curții de Justiţie a Uniunii Europene. Din țara noastră, pe lângă avocați ai Baroului Alba, în frunte cu decanul Mihai Baco – preşedintele delegaţiei regionale România din cadrul UAE, vor mai participa av. dr. Gheorghe Florea – preşedintele UNBR, Augustin Lazăr, procurorul general al României, av. dr. Gheorghiță Mateuț – profesor la Facultatea de Drept a Universității „Baabeș-Bolyai” Cluj-Napoca, reprezentaţi ai Ministerului Justiţiei, Consiliului Suprem al Magistraturii, Înaltei Curți de Casaţie şi Justiţie, curților de apel, tribunalelor și ai altor instanțe.

Timp de 3 zile, participanții din Anglia, Germania, Franța, Belgia, Italia, Portugalia, Polonia, Olanda, Luxemburg și România vor dezbate aspecte pe tema „Provocările cu care se confruntă avocatul în Europa secolului XXI”.

Deschiderea oficială va avea loc vineri, 24 iunie 2016, la ora 9.00, urmând să se desfășoare astfel: ora 11.00: sesiunea 1 „Accesul la justiţie în Europa”: moderator José Luís da Cruz Vilaca, preşedinte Camera V Curtea de Justiţie a UE, Luxemburg; ora 14.00: sesiunea 2: „Drepturile apărării în legea europeană de reglementare”: moderator Gheorghe Florea, preşedinte al UNBR; ora 16.00: sesiunea 3: „Tehnologia, protecţia vieţii private & avocatul european”: moderator Bruno Telchini, preşedinte de onoare al UAE, scrie site-ul www.barou-alba.ro.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea