Rămâi conectat

Curier Județean

Ecograf mamograf, în valoare de peste 100.000 de dolari, donat de „Avon” Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Spitalul Judeţean de Urgenţă Alba a primit o donaţie în valoare de aproximativ 120.000 de dolari, din partea Avon Cosmetics  România. Este vorba despre un ecograf mamograf modern ce va asigura investigații performante pentru femeile din judeţ și nu numai.

Ecograful a fost donat Secţiei de Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Alba la începutul lunii septembrie, iar joi, 26 septembrie, se va organiza o conferință de presă  în incinta Spitalului,  la care vor participa, alături de reprezentanţii Avon România, specialişti ai Secției de Oncologie, Nicoleta Coşarcă – managerul instituţiei şi Mircea Hava, primarul Municipiului Alba Iulia.

Ecograful este donat prin Campania pentru Sănătatea Sânilor.  De peste 11  ani, Avon Cosmetics România prin Campania pentru Sănătatea Sânilor luptă împotriva  cancerului la sân prin finanţarea programelor destinate informării şi educării femeilor din România privind depistarea precoce a cancerului la sân şi achiziţionarea de echipamente medicale pentru a asigura îngrijire de calitate pentru toţi pacienţii diagnosticaţi cu cancer la sân. În tot acest timp, a  donat  2,4  milioane de dolari, iar 7 centre oncologice au fost  dotate cu echipament medical de  ultimă generație.

“Credem că frumusețea este darul sănătății, iar misiunea Avon este să fie alături de femeile din România, implicându-se în proiecte de conştientizare şi depistare precoce a cancerului la sân”, a spus Raluca Kișescu, director de marketing Avon România.

Revenim cu amănunte, după conferinţa de presă de joi.

Sâmbătă, la Alba Iulia se va desfăşura evenimentul social “Implică-te pentru ea. Află că e bine”, ce face parte din campania de conştientizare publică şi diagnosticare  precoce a cancerului la sân şi  este organizat de AVON Cosmetics  România. Vezi aici detalii despre eveniment.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea