Rămâi conectat

Curier Județean

Echipamente de protecție COVID pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud: Licitația, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

Echipamente de protecție COVID pentru Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud: Licitația, lansată în SEAP

Spitalul de Pneumoftiziologie Aiud a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice, o licitație pentru achiziționarea de echipamente de protecție COVID. Valoarea totală estimată a contractului este de 266.118 de lei, fără TVA.

Obiectul contractelor care se vor încheia presupun achiziționarea de echipamente de protecție COVID necesare pentru protejarea personalului medical din cadrul spitalului, privind realizarea obiectivului de investiții denumit „Consolidarea capacității Spitalului de pneumoftiziologie Aiud, de gestionare a cazurilor de COVID 19, finanțat prin Programul Operațional Infrastructură Mare.

Referitor la cantitățile și formă de ambalaj a produselor solicitate în prezentul Caiet de sarcini, facem următoarele precizări: produsele care fac obiectul caietului de sarcini sunt echipamente de protecție necesare pentru protecția personalului medical, acestea vor fi achiziționate în baza contractelor de furnizare încheiate. Durata contractelor de furnizare echipamente de protecție este de 4 luni/fiecare lot în parte.

Denumire/ UM/ Cantitate

COMBINEZON IMPERMEABIL buc 3,600.00
MASCA FFP2 buc 5,000.00
MASCA FFP3 buc 3,000.00
MASCA CHIRURGICALĂ buc 24,000.00
BOTOSE1 buc 7,200.00
MÂNUȘI UF s, m . 1, xl buc 14,400.00
HALATE IMPERMEABILE – RECOLTARE buc 1,200.00
HALATE UF buc 3,000.00
VIZIERE UF buc 3,600.00
BONTE buc 3,600.00


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Minivacanța de 1 Decembrie, plină de evenimente pentru salvatorii ISU Alba: Pompierii au intervenit la zeci de misiuni, incendii și accidente

Ziarul Unirea

Publicat

în

Minivacanța de 1 Decembrie, plină de evenimente pentru salvatorii ISU Alba: Pompierii au intervenit la zeci de misiuni, incendii și accidente În perioada 30.11 – 03.12.2023, pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Unirea” al județului Alba au executat 118 misiuni, cele mai multe dintre ele fiind pentru acordarea primului ajutor medical calificat, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare