Echipa de robotică a Colegiului HCC din Alba Iulia a livrat prima tură de VIZIERE către Spitalul Județean

Cadrele medicale de la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia au primit un sprijin important în lupta împotriva epidemiei de coronavirus, din partea echipei de robotică a Colegiului Național “Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia. Membrii echipei ”Xeo Academy” au realizat viziere de protecție cu prindere la cap pe care le-au trimis eroilor în halate albe, care duc o luptă aprigă cu virusul COVID-19.

Anunțul a fost făcut de asistenta șefă a Secției de Boli Infecțioase a Spitalului Județean, doamna Marcela Vîlcan, pe pagina sa de socializare.

ELIT

Reamintim faptul că și cadrele medicale din Munții Apuseni au primit ieri viziere de protecție fabricate de către un colectiv de voluntari din Alba Iulia. Aproximativ 100 de viziere au reușit să fie aduse celor din linia întâi din cadrul spitalelor și stațiilor de ambulanță din Abrud și Câmpeni.

Felicitări tuturor celor implicați!

Recomandăm tuturor locuitorilor județului Alba să respecte cu strictețe măsurile luate de autoritățile publice implicate în prevenirea răspândirii cazurilor de COVID-19.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...