E oficial: Viorica Dancilă recunoaște ca nu vrea sa rupă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii

Paul Voicu - Primar 2020

Candidatul PSD la președinția României, premierul demis prin moțiune de cenzura, Viorica Vasilica Dancilă recunoaște in mod oficial ca nu dorește sa rupă frăția cu criminalii, violatorii și tâlharii, care zburda in liberare pe străzile României.

Practic, PSD recunoaște oficial la o întrebare pe care am adresat-o premierului de atunci, actualul candidat la președinția României, ca nu dorește abrogarea recursului compensatoriu, ceea ce înseamnă ca in continuare, criminalii, violatorii și tâlharii vor fi eliberați mai repede din pușcării.

ELIT

Un alt lucru recunoscut oficial de PSD este ca guvernul Dancila a dat aviz negativ la inițiativele legislative ale opozitiei de abrogare a recursului compensatoriu. Tot o recunoaștere oficiala este ca PSD a mimat scăderea zilelor compensatorii de la 6 la 3, propunerea guvernului PSD fiind modificata in parlament, de majoritatea de atunci a PSD.

Sunt dovezi oficiale de netăgăduit ca PSD pune drepturile infractorilor mai presus de cele ale victimelor criminalilor, violatorilor și tâlharilor, deși in spațiul public, comunicatorii PSD au susținut exceptarea de la liberarea condiționata a infractorilor violenti!

Mihail David - 2020

Deputat PNL, Florin Roman

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...