Rămâi conectat

Actualitate

E oficial: Teodora Craşoveanu Oprean a devenit noul director al Camerei de Conturi Alba. Vezi ce avere are

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Teodora Craşoveanu Oprean a promovat concursul pentru şefia Camerei de Conturi Alba devenind astfel noul director al instituţiei. Ea a rămas singură în cursă după ce contracandidata sa, Larisa Muntean, nu a reuşit să treacă de proba scrisă la care a fost notată cu 4,76. Oprean a luat nota 8,04 la proba scrisă şi 8,62 la cea orală, obţinând astfel media generală 8,33.

În calitatea sa de auditor public extern în cadrul Camerei de Conturi Alba, Teodora Craşoveanu Oprean şi-a câştigat renumele unui inspector intransigent şi sever. Postul de director al instituţiei a fost scos la concurs după pensionarea fostei directoare, Olivia Sicoe.

*Venituri de 33.000 euro pe an, 4 locuinţe şi 3 terenuri

Potrivit celei mai recente declaraţii de avere publicată pe site-ul Curţii de Conturi, Teodora Craşoveanu Oprean deţine împreună cu soţul său, tot auditor public extern la Camera de Conturi Alba, 3 terenuri şi 4 imobile. Familia are 2 terenuri agricole, unul în comuna Ciugud în suprafaţă de 8.000 mp şi unul în Blandiana în suprafaţă de 1.439 mp, dar şi un teren agricol tot în Ciugud care măsoară 967 mp. Acestea au fost dobândite în intervalul 2003 – 2005 prin moştenire, cumpărare sau în urma unui contract de întreţinere.

Teodora şi Marcel Craşoveanu Oprean mai au 4 locuinţe: 1 apartament în Alba Iulia cumpărat în 1997, o casă în Ciugud obţinută în 2004 în urma unui contract de întreţinere, 1 apartament în Cluj cumpărat în 2006 şi o casă de vacanţă în Blandiana cumpărată tot în anul 2006. Familia mai deţine două autoturisme, un Renault Clio fabricat în 2004 şi un Volkswagen Passat din 2008.

Teodora Craşoveanu Oprean a realizat împreună cu soţul venituri de la Camera de Conturi Alba în cunatum de 141.484 lei într-un an, adică aproximativ 33.000 euro. Ea a cîştigat 64.569 lei iar soţul său 76.915 lei.

Ioana PITICARIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD GALBEN de vânt puternic și precipitații abundente în Alba și alte județe din țară. Informare meteo de vreme rea până miercuri dimineața Meteorologii ANM au emis marți, 23 aprilie 2024, o atenționare meteo cod galben de ploi abundente și vânt puternic, valabilă în Alba și alte județe din țară până miercuri dimineața, ora 8.00. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea