Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

E OctoberBest, Art Fest – e luna atelierelor creative şi a celei mai tari petreceri de Haloween la Alba Mall

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luna octombrie aduce albaiulienilor şi nu numai weekend-uri pline de activităţi creative şi …recreative. Complexul Comercial  Alba Mall organizează OctoberBest, Art Fest – luna atelierelor creative, astfel că în toate zilele de sfârşit de săptămână din octombrie, toţi clienţii complexului comercial, dar în special cei mici, sunt invitaţi să-şi testeze creativitatea şi să-şi arate talentul. Atelier de bijuterii handmade, atelier de decupaj,  sesiune de caricaturi făcute live, toate acestea şi un super concurs de graffiti, dar şi cea mai tare petrecere de Haloween din oraş vor avea loc în această lună la Alba Mall.

 “Octombrie e, în general, luna în care toată lumea, are-n-are-a face, face OctoberFest. La Alba Mall, lucrurile stau complet diferit. Pentru că nu credem în inspiraţia… lichidă, ambalată la halbă sau la sticlă şi pentru că ştim sigur că există şi alte moduri, mult mai interesante, de a-ţi arăta talentul, în fiecare week-end din octombrie, la Alba Mall, facem OctoberBest. Iar întreaga lună octombrie devine o lună a creativităţii”, au transmis organizatorii.

 Pentru cei care au atins potenţialul maxim în domeniu sau pentru cei care n-au pus niciodată mâna pe foarfecă, octombrie e o lună de încercări şi experiente amuzante. Alba Mall vă invită să  şlefuiţi, să pictaţi, să deseneţi, să cântaţi, să vă suprindeţi cu ceva nou, de fiecare dată.

 În octombrie, toată lumea, toata luna, face, la Alba Mall, un exerciţiu permanent de creativitate şi talent.

 Iar sfârşitul lunii aduce una dintre cele mai tari petreceri de Halloween din câte s-au văzut vreodată în oraş. Suficiente motive ca să îţi treci cel mai mare centru comercial din oraş, Alba Mall, pe lista de priorităţi a lunii octombrie.

 Vă prezentăm mai jos programul:

• 12-13 octombrie – atelier de decupaj (potrivit pentru copii cu vârste între 5 şi 10 ani)
• 12-13 octombrie – sesiune de caricaturi LIVE

• 19-20 octombrie  – atelier de bijuterii handmade (potrivit pentru vârste între 6 şi ….. 100 ani)
• 26 octombrie-27 octombrie – concurs de graffiti

 Atelierele vor fi organizate în fiecare weekend din octombrie, între orele 17.30 – 20.30.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE cu URARI și FELICITARI de Florii 2024: Trimite un mesaj prin SMS persoanelor care își serbează onomastica

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE de FLORII • URARI de Florii și FELICITARI de Florii 2024: Mesaj de Florii prin SMS persoanelor care își serbează onomastica Credincioșii sărbătoresc duminică, Floriile, ocazie cu care le poți trimite un mesaj, o urare, o felicitare, persoanelor care își serbează onomastica. Duminica Floriilor (sau Floriile) este o sărbătoare creștină fără dată exactă, comemorată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea