Rămâi conectat

Ştirea zilei

E JALE! Terase în permanență goale în Cetatea Alba Carolina: ”Gratis oferi, gratis primești”

Ziarul Unirea

Publicat

în

E JALE! Terase în permanență goale în Cetatea Alba Carolina: ”Gratis oferi, gratis primești”

Situația turismului în Alba Iulia e din ce în ce mai dramatică. Nu o spun doar statisticile, ci și realitatea observată zi de zi de cei cu afaceri în Cetatea Alba Carolina.  

Un exemplu clar a fost dat vineri de ghidul turistic Kalanyos Cristian. În plin sezon estival, terasele din Cetatea Alba Carolina sunt goale. Și nu vorbim de toiul săptămânii, ci de prima zi de weekend. Dacă în alte orașe, la ora respectivă străzile sunt împânzite de turiști, în Cealaltă Capitală bate vântul.

Să fie de vină temperaturile prea ridicate care țin ”turiștii” și localnicii la răcoare în case? Se pare că nu, nici în ultimele două zile când temperaturile au scăzut și vremea s-a răcorit situația nu a fost diferită.

”Terase în permanență goale în Cetatea Alba Carolina. Când au fost 37 de grade s-a zis că ăsta-i motivul, prea cald.

Citește și: Turismul s-a PRĂBUȘIT în Alba: Numărul de turiști a scăzut drastic, județul pe ultimul loc cu cea mai scăzută valoarea indicelui de utilizare netă a capacităţii de cazare

Am traversat două zile cu 12-17 grade. S-a zis că ăsta-i motivul, prea frig. Acum sunt 26 de grade, vineri, perioadă de concedii.

Hai să aud! Care-i motivul?

Când plecați de la Festivalul Medieval Oradea dragi turiști, haideți și pe la noi! Să știți că și noi avem ce să vă arătăm, dar nu ne promovăm de treabă.

Invitație și pentru toți turiștii plecați de pe la alte astfel de manifestări (făcute pentru turiști) și care trec prin zonă.

Intrarea-n cetate-i gratis. Intrarea-n Sala Unirii-i gratis. Spectacole de reconstituire istorică gratis. Mai nou și ceva ghidaje în cetate gratis.

Urmează să vă găzduim gratis, să vă hrănim gratis, să vă dăm și câte-o bere și sigur ceva la pachet, ca amintire, tot gratis.

P.S. Vedeți bă? Nici de gratis nu vine lumea.

Gratis oferi, „gratis” primești. Lumea bună NU vrea de gratis. Vrea ceva bun, consistent și vrea să aprecieze, cu bani. Să susțină cauza.

Pentru asta trebuie să te implici, să gândești, să muncești mult și din greu.

Așa poți să-ți apreciezi munca. Așa rezultatul are valoare.

Așa cel care vine să vadă ce ai realizat te și recompensează în bani, aprecieri, recomandări.

Pare complicat?”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat

Bera Larisa

Publicat

în

UPDATE: FOTO | INCENDIU pe autostrada A10 Sebeș-Turda: O autobasculantă a luat foc pe sensul Turda-Sebeș. Trafic blocat Circulația este blocată temporar în urma unui incendiu produs la o autobasculantă pe A10 km 30, calea 2 (sensul Turda-Sebeș), a anunțat DRDP Cluj. Citește și: FOTO | INCENDIU violent izbucnit la un autoturism în zona Cetății: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea