Rămâi conectat

Politică Administrație

După Victor Ponta un Leader Alde acuză blatul PSD – PNL

Unirea Ziarul

Publicat

în

După Victor Ponta un Leader Alde acuză blatul PSD – PNL

Toată mascarada unei moțiuni ratate a dovedit tuturor că PSD și-a ales drumul corupției politice și al blaturilor care vor duce în mod cert la dispariția lui ca partid. Este trist ca pluralismul politic să fie pus în pericol chiar de unul dintre partidele mari, dar care este clar că nu se mai poate desprinde nicicum de rădăcinile sale din PCR-FSN-PDSR, alături de un alt partid înțesat de securiști și foști colaboratori ai Securității – PMP.

Mai trist este acum că toți membrii PSD din județul Alba au realizat un mare și dureros adevăr: BLATUL și CORUPȚIA POLITICĂ au ajuns la conducerea partidului în persoana lui Ciolacu, Grindeanu și toată gașca de trădători. Măcar Ioan Dîrzu poate sta liniștit de acum înainte: un blatist și un trădător de partid, ca această glumă politică pe nume Ciolacu, nu-i va lua capul niciodată unui lider local plămădit parcă din același aluat al combinatorilor și blatiștilor.

Și, pentru toți membrii PSD onești și corecți, care își dau seama deja pe ce pantă fără întoarcere a apucat-o propriul partid, este clar că fostul prim ministru Călin Popescu Tăriceanu nu este doar un colac de salvare, ci de departe cea mai bună soluție. Iar dacă vicepreședintele PNL Rareș Bogdan a declarat că va toca orice PSD-ist care va intra în PNL, eu o pot spune clar că ALDE este partidul care va da cele mai bune soluții nu doar acum, ci și după alegerile locale.

Pentru membrii PSD onești din județul Alba cred că a trecut vremea întrebărilor legate de direcția proastă aleasă de propriul partid, dar a venit cu adevărat timpul să descopere soluțiile pe care ALDE le va putea oferi celor dezamăgiți.

Ioan Lazăr, ALDE Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea