Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

După înfrângerea din penalty, în prelungiri, cu Sportul Petrești, oficialii Viitorului Sîntimbru amenință: „A fost un arbitraj șmecheresc, ne gândim la o formă de protest!”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Viitorul Sîntimbru a pierdut derby-ul rundei inaugurale a returului Ligii a IV-a, de la Petrești, scor 2-3 (1-1), după ce arbitrul Sergiu Popa a dictat în prelungiri un penalty, la un henț comis de Cornel Hălălae, o fază controversată. Cristian Bălaș a transformat lovitura de pedeapsă, iar Sportul Petrești a câștigat, la limită, trei puncte imense, în fața fostului antrenor, Ștefan Fogoroși, urcând pe poziția secundă, la un punct de liderul Transalpina Șugag, ce a pierdut surprinzător la Șpring, scor 0-1 (0-0).

După un asemenea arbitraj șmecheresc ne gândim foarte serios la o formă de protest la adresa arbitrilor! Poate chiar să ne retragem din campionat. Ce rost are să cheltuim, să ne pregătim, când meciurile sunt decise la modul acesta de un arbitru divizionar?! Păcat de asistentul Adrian Mărginean că a făcut parte dintr-o asemenea brigadă„, a spus, revoltat, Adrian Hulea, președintele Clubului Sportiv Viitorul Sîntimbru.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ștefan Fogoroși a revenit la Petrești, din postura de oponent al echipei pe care a condus-o în 2017, Viitorul decshizând scorul prin Brînză, același jucător egalând situația pe tabelă, 2-2, în actul secund. Lupta pentru promovare se încinge, doar formația lui Doru Oancea reușind să câștige din trioul situat pe podium.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” Macarie (Adu Academy Șona)

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Sâmbăta Mare, Liga 4, etapa a 25-a: Campioana CIL Blaj, „set” și revanșă cu Hidro Mecanica, cu „careu” Mihu (4 reușite)! Revelația Energia Săsciori a trecut și de Viitorul Sântimbru, „manita” (5 goluri) Macarie (Adu Academy Șona) *Limbenii Limba – Performanța Ighiu 1-0 (1-0). Victorie prețioasă a nou-promovatei, împotriva unui oponent cu pretenții la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea