După înfrângerea din penalty, în prelungiri, cu Sportul Petrești, oficialii Viitorului Sîntimbru amenință: “A fost un arbitraj șmecheresc, ne gândim la o formă de protest!”

Viitorul Sîntimbru a pierdut derby-ul rundei inaugurale a returului Ligii a IV-a, de la Petrești, scor 2-3 (1-1), după ce arbitrul Sergiu Popa a dictat în prelungiri un penalty, la un henț comis de Cornel Hălălae, o fază controversată. Cristian Bălaș a transformat lovitura de pedeapsă, iar Sportul Petrești a câștigat, la limită, trei puncte imense, în fața fostului antrenor, Ștefan Fogoroși, urcând pe poziția secundă, la un punct de liderul Transalpina Șugag, ce a pierdut surprinzător la Șpring, scor 0-1 (0-0).

După un asemenea arbitraj șmecheresc ne gândim foarte serios la o formă de protest la adresa arbitrilor! Poate chiar să ne retragem din campionat. Ce rost are să cheltuim, să ne pregătim, când meciurile sunt decise la modul acesta de un arbitru divizionar?! Păcat de asistentul Adrian Mărginean că a făcut parte dintr-o asemenea brigadă“, a spus, revoltat, Adrian Hulea, președintele Clubului Sportiv Viitorul Sîntimbru.

Ștefan Fogoroși a revenit la Petrești, din postura de oponent al echipei pe care a condus-o în 2017, Viitorul decshizând scorul prin Brînză, același jucător egalând situația pe tabelă, 2-2, în actul secund. Lupta pentru promovare se încinge, doar formația lui Doru Oancea reușind să câștige din trioul situat pe podium.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...