// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

După ”Cornul și laptele”, ar putea urma programul ”Mierea în școli”. Propunerea unui minister

Daniel Botănoiu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii, a declarat, vineri, că autorităţile publice şi producătorii apicoli vor să încurajeze consumul de miere prin Programul „Mierea în Şcoli”, prin care 1,4 milioane de copii vor primi câte un borcan de 350 de grame lunar.

Proiectul cu reglementările propuse va intra săptămâna viitoare în plenul Senatului, urmând ca mai apoi să fie dezbătut de Camera Deputaţilor, a spus oficialul.

Aproximativ 1,4 milioane de copii din grădiniţe şi şcolile primare vor putea beneficia, prin programul Mierea în Şcoli, de un borcan cu 350 de grame de miere, lunar, pe parcursul întregului an şcolar.

Programul Mierea în Şcoli este propus pentru ani 2017-2023, fiind stabilit pentru implementare în anul şcolar 2017-2018. Potrivit reprezentanţilor Ministerului Agriculturii, programul a suferit reglementări şi se speră a fi implementat cât mai curând.

Scopul acestuia a fost de a ajuta – de cealaltă parte – producătorii autohtoni să-şi vândă produsele pe piaţa din România şi să încurajeze consumul de miere, scrie Mediafax.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419