Rămâi conectat

Opinii - Comentarii

Dumitrel, dacă mergi în campanie, ia-ţi concediu!

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Radu Cormoş: Ion Dumitrel, dacă mergi în campanie, ia-ţi concediu!

După cum am anticipat, ieşirea plângăcioasă în public a candidatului PDL=ARD la Camera Deputaţilor în Colegiul Cugir-Zlatna, Ioan Fulea, cunoscut sub numele de scenă Ionuţ, nu a fost singura pregătită de pedeliştii-ARDişti. Pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru alegerile din 9 decembrie, atacurile murdare ale PDL=ARD se înteţesc şi dau semne de turbare electorală.
Candidaţii PDL=ARD au arătat că sunt slab pregătiţi şi că sunt puşi la zid de popularitatea scăzută a partidului lor şi a lui Traian Băsescu, cel pe care îl slujesc. Redevenit jucător în această perioadă, Băsescu spumegă de nervi de la Palatul Cotroceni, pentru că înfrângerea finală a PDL=ARD este foarte aproape. După modelul tătucului Băsescu, cei din PDL=ARD fac şi ei spume la gură, presimţind lovitura grea pe care o vor primi în 9 decembrie. Ultimele atacuri sunt, deci, cele mai dure şi mai murdare.
Pedeliştii-ARDişti se simt încolţiţi, ştiu că procentele lor sunt la cota de avarie şi totul devine imposibil de suportat. Au tot strâns din dinţi, au zâmbit strepezit, au vorbit despre suflet, din cauză că programele şi soluţiile lor lipsesc, dar au înţeles că îşi joacă ultima carte şi că trebuie s-o joace dur.
În Colegiul Cugir-Zlatna, pedeliştii-ARDişti au cele mai mici şanse să scoată vreun scor ono­rabil. USL are aici cei mai mulţi primari, iar candidatul se numeşte Ioan (Ionuţ) Fulea nu Ion Dumitrel. Dorinţa de a mai fura chiar câteva procente este însă de nestăvilit. Candidatul cântă bine, dar… atât. Valorea lui politică şi administrativă e zero. Încearcă să amăgească lumea, pretinzând că e nou-nouţ în politică. Păi şi cu mandatul de consilier judeţean ce ne facem? Ioan (Ionuţ) Fulea numai proaspăt nu e în politică. Are voce, dar nu pentru parlament. Politic vorbind, Ioan Fulea, candidatul PDL=ARD la Camera Deputaţilor, e doar un soldat ascultător de-al lui Traian Băsescu, aruncat într-o luptă căreia nu îi face faţă.

Oare Ion Dumitrel ştie ce articol inept, împotriva lui Dan Simedru, a semnat?
Ioan Fulea o fi strigat după ajutor, aşa că a intrat în luptă Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean. Cel puţin cu numele, pentru că nu cred că ştie ce articol hidos a apărut sub semnătura lui. În materialul cu pricina, Ion Dumitrel îl atacă urât de tot pe Dan-Coriolan Simedru, candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul Cugir-Zlatna. Tot ce scrie în acel articol aşa-zisul Ion Dumitrel contrazice toate declaraţiile publice ale preşedintelului Consiliului Judeţean, care a spus-o cu gura lui de atâtea ori: Dan Simedru e unul dintre cei mai buni prefecţi ai judeţului Alba şi unul dintre puţinii liberali adevăraţi.
Dacă atacul, extrem de virulent, îi aparţine totuşi, înseamnă că Ion Dumitrel nu mai e în acest moment preşedintele CJ Alba, ci sluga lui Traian Băsescu, fapt dovedit şi de faptul că, în campanie, nu a prea stat pe la serviciu, fiind ocupat cu deplasările electorale prin judeţ. Dumitrel, dragă, dumneata eşti plătit din bani publici, adică din banii cetăţenilor. Dacă mergi în campanie, ia-ţi concediu!
Ştim că agresivitatea faţă de candidatul USL este motivată de faptul că Dan-Coriolan Simedru are aproape 60% intenţie de vot şi este principalul adversar al PDL=ARD. Pentru că populaţia face deosebire clară între interpretul de muzică populară şi candidatul PDL=ARD la Camera Deputaţilor, Ioan (Ionuţ) Fulea, atacul semnat de Ion Dumitrel era necesar, dar nu e nici pe departe suficient.
Nouă ne place cum cântă Ionuţ Fulea. Considerăm că locul lui e pe scenă, la spectacole, să împartă autografe, să cânte şi să ne încânte sufletele. La politică şi la administraţie a arătat deja că nu se pricepe. Aşa-zisul Ion Dumitrel afirma, printre multe alte bazaconii, că lui Ionuţ Fulea i-a fost furat programul electoral de către candidatul USL. Au râs de s-au prăpădit toţi cei care au citit inepţia asta. Sub pretextul că i-a fost furat programul, Ioan (Ionuţ) Fulea se scuză oare că în campanie nu a prea vorbit, ci doar a cântat… de pe CD, aceleaşi 10 melodii?
Ne e clar că semnatarul mizeriei la adresa lui Dan-Coriolan Simedru este şi prost documentat, dar nu ne pierdem timpul să îl corectăm acum. Dar, dacă Ioan (Ionuţ) Fulea e atât de bine pregătit, de ce nu a acceptat o dezbatere, faţă în faţă, cu Dan-Coriolan Simedru?
Priceput la cântat, poate şi la descântat, domnului Ioan (Ionuţ) Fulea îi dorim în continuare o carieră de succes. Ca interpret de muzică populară, nu ca autist în Parlamentul României!

Radu CORMOŞ,
Director campanie candidat USL Dan-Coriolan Simedru


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Opinii - Comentarii

Opinii - Comentarii

27 Martie: Ziua mondială a teatrului

Bogdan Ilea

Publicat

în

27 Martie: Ziua mondială a teatrului La 27 martie, artiştii şi publicul din toată lumea celebrează ziua mondială a teatrului. Aniversată în fiecare an , a fost instituită în 1961, de Institutul Internaţional de Teatru (ITI), iar din 1962, a devenit un eveniment anual, organizat de centrele ITI şi comunitatea internaţională de teatru. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea