Ziarul Unirea

Dumitrel, dacă mergi în campanie, ia-ţi concediu!

PNL - Alegeri Locale Partiale - 27 iunie

Radu Cormoş: Ion Dumitrel, dacă mergi în campanie, ia-ţi concediu!

După cum am anticipat, ieşirea plângăcioasă în public a candidatului PDL=ARD la Camera Deputaţilor în Colegiul Cugir-Zlatna, Ioan Fulea, cunoscut sub numele de scenă Ionuţ, nu a fost singura pregătită de pedeliştii-ARDişti. Pe ultima sută de metri a campaniei electorale pentru alegerile din 9 decembrie, atacurile murdare ale PDL=ARD se înteţesc şi dau semne de turbare electorală.
Candidaţii PDL=ARD au arătat că sunt slab pregătiţi şi că sunt puşi la zid de popularitatea scăzută a partidului lor şi a lui Traian Băsescu, cel pe care îl slujesc. Redevenit jucător în această perioadă, Băsescu spumegă de nervi de la Palatul Cotroceni, pentru că înfrângerea finală a PDL=ARD este foarte aproape. După modelul tătucului Băsescu, cei din PDL=ARD fac şi ei spume la gură, presimţind lovitura grea pe care o vor primi în 9 decembrie. Ultimele atacuri sunt, deci, cele mai dure şi mai murdare.
Pedeliştii-ARDişti se simt încolţiţi, ştiu că procentele lor sunt la cota de avarie şi totul devine imposibil de suportat. Au tot strâns din dinţi, au zâmbit strepezit, au vorbit despre suflet, din cauză că programele şi soluţiile lor lipsesc, dar au înţeles că îşi joacă ultima carte şi că trebuie s-o joace dur.
În Colegiul Cugir-Zlatna, pedeliştii-ARDişti au cele mai mici şanse să scoată vreun scor ono­rabil. USL are aici cei mai mulţi primari, iar candidatul se numeşte Ioan (Ionuţ) Fulea nu Ion Dumitrel. Dorinţa de a mai fura chiar câteva procente este însă de nestăvilit. Candidatul cântă bine, dar… atât. Valorea lui politică şi administrativă e zero. Încearcă să amăgească lumea, pretinzând că e nou-nouţ în politică. Păi şi cu mandatul de consilier judeţean ce ne facem? Ioan (Ionuţ) Fulea numai proaspăt nu e în politică. Are voce, dar nu pentru parlament. Politic vorbind, Ioan Fulea, candidatul PDL=ARD la Camera Deputaţilor, e doar un soldat ascultător de-al lui Traian Băsescu, aruncat într-o luptă căreia nu îi face faţă.

ELIT

Oare Ion Dumitrel ştie ce articol inept, împotriva lui Dan Simedru, a semnat?
Ioan Fulea o fi strigat după ajutor, aşa că a intrat în luptă Ion Dumitrel, preşedintele Consiliului Judeţean. Cel puţin cu numele, pentru că nu cred că ştie ce articol hidos a apărut sub semnătura lui. În materialul cu pricina, Ion Dumitrel îl atacă urât de tot pe Dan-Coriolan Simedru, candidatul USL la Camera Deputaţilor în Colegiul Cugir-Zlatna. Tot ce scrie în acel articol aşa-zisul Ion Dumitrel contrazice toate declaraţiile publice ale preşedintelului Consiliului Judeţean, care a spus-o cu gura lui de atâtea ori: Dan Simedru e unul dintre cei mai buni prefecţi ai judeţului Alba şi unul dintre puţinii liberali adevăraţi.
Dacă atacul, extrem de virulent, îi aparţine totuşi, înseamnă că Ion Dumitrel nu mai e în acest moment preşedintele CJ Alba, ci sluga lui Traian Băsescu, fapt dovedit şi de faptul că, în campanie, nu a prea stat pe la serviciu, fiind ocupat cu deplasările electorale prin judeţ. Dumitrel, dragă, dumneata eşti plătit din bani publici, adică din banii cetăţenilor. Dacă mergi în campanie, ia-ţi concediu!
Ştim că agresivitatea faţă de candidatul USL este motivată de faptul că Dan-Coriolan Simedru are aproape 60% intenţie de vot şi este principalul adversar al PDL=ARD. Pentru că populaţia face deosebire clară între interpretul de muzică populară şi candidatul PDL=ARD la Camera Deputaţilor, Ioan (Ionuţ) Fulea, atacul semnat de Ion Dumitrel era necesar, dar nu e nici pe departe suficient.
Nouă ne place cum cântă Ionuţ Fulea. Considerăm că locul lui e pe scenă, la spectacole, să împartă autografe, să cânte şi să ne încânte sufletele. La politică şi la administraţie a arătat deja că nu se pricepe. Aşa-zisul Ion Dumitrel afirma, printre multe alte bazaconii, că lui Ionuţ Fulea i-a fost furat programul electoral de către candidatul USL. Au râs de s-au prăpădit toţi cei care au citit inepţia asta. Sub pretextul că i-a fost furat programul, Ioan (Ionuţ) Fulea se scuză oare că în campanie nu a prea vorbit, ci doar a cântat… de pe CD, aceleaşi 10 melodii?
Ne e clar că semnatarul mizeriei la adresa lui Dan-Coriolan Simedru este şi prost documentat, dar nu ne pierdem timpul să îl corectăm acum. Dar, dacă Ioan (Ionuţ) Fulea e atât de bine pregătit, de ce nu a acceptat o dezbatere, faţă în faţă, cu Dan-Coriolan Simedru?
Priceput la cântat, poate şi la descântat, domnului Ioan (Ionuţ) Fulea îi dorim în continuare o carieră de succes. Ca interpret de muzică populară, nu ca autist în Parlamentul României!

Radu CORMOŞ,
Director campanie candidat USL Dan-Coriolan Simedru

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Te-ar putea interesa și:

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul

Mesaje de SFÂNTUL IOAN religioase: Urări și FELICITĂRI pe care le puteți trimite prin SMS de Sf Ioan Botezătorul Creştinii… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje creștine de Sfântul Ion. Urări pe care le puteți trimite prin SMS celor care își sărbătoresc onomastica

Mesaje creștine de Sfântul Ioan 2021 • Urări și felicitări creștine care le puteți trimite prin SMS celor care își… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului

7 ianuarie: Crăciunul pe rit vechi. Cum sărbătoresc ortodocşii pe stil vechi Naşterea Mântuitorului Crăciunul era sărbătorit pe 7 ianuarie… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

Mesaje de Sfântul Ioan amuzante. URĂRI şi FELICITĂRI haioase pentru prietenii care își sărbătoresc onomastica

Mesaje amuzante şi hazlii de Sfântul Ion 2021 • Urări şi felicitări haioase de Sfântul Ioan. SMS de Sfântul Ioan… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

SOLSTIŢIU DE VARA 2021: Luni, 21 iunie, cea mai lungă zi din an: Tradiții, obiceiuri și superstiții

SOLSTIŢIU DE VARA 2021: Luni, 21 iunie, cea mai lungă zi din an: Tradiții, obiceiuri și superstiții Luni, 21 iunie,… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

MESAJE de Sfântul Ion HAIOASE. Idei de SMS -uri pentru prietenii glumeţi dar şi pentru cei îndrăgostiţi, care îşi aniversează astăzi onomastica

Mesaje de Sfantul Ioan haioase. Urărări și felicitări de Sfantul Ion hazlii care poti fi trimise prin SMS.  Texte amuzante… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă

CODUL BUNELOR MANIERE: Cum să te comporți dacă ești invitat la o nuntă Prilej de bucurie și emoție, atât pentru… Citește mai mult pe ziarulunirea.ro

25 Comentarii

nelutu 5 decembrie 2012 at 22:03

Ma scuzati,Radu Cormos este cumva fostul candidat de pe vremuri la functia de primar ,membru marcant PNTCD ajuns cu migratiile la USL unde este bagat si securistul Voiculescu?Nu mai inteleg nimic,eu pe cine naiba sa mai votez?

mirela 5 decembrie 2012 at 22:35

neluţu, ce vrei să zici? chiar nu stii cu cine să votezi? noroc cu acest articol, că ţi-a dschis ochii să votezi cu USL!

* 6 decembrie 2012 at 6:31

N-ai inteles nimic!. Ai mintea complet blocata ” cher Mirei ”.

Dumitru Radu Cormoș 6 decembrie 2012 at 11:08

Comentariile trebuie făcute la subiect. Sărbători fericite pentru toți!

un baiat 6 decembrie 2012 at 11:20

crezi ca articolul are vreun subiect? si, apropo, despre limba romana….de ce „asa- zisul Dumitrel”?? Chiar asa il cheama pe om, deci „asa-zisul” nu prea merge in text. Merge in formula „asa-zisul corect cormos”, pentru ca nu esti corect. Te-ai prins??? E greu cu seralul…..

Dumitru Radu Cormoș 6 decembrie 2012 at 11:33

Și un băiat are dreptul să fugă de subiect! În cabina de vot și chiar într-un text se pot face erori sau se interpretează situațiile. Tu cum simți situația ta, a familiei, a prietenilor, a vecinilor, a românilor? Votul tău este foarte important, mai ales pentru tine. Succes! Sărbători fericite!

Administrator 6 decembrie 2012 at 14:37

„Asa-zisul Dumitrel„, un adjectiv care se potriveste perfect in articolul de fata. De altfel, la fel de bine ar fi „sunat„ pentru orice politician „asa-zisul„: Atanasiu, Dirzu, Olar, Hava etc
„asa-zisul„, adica falsul Dumitrel. Sunt aproape sigur ca domnul Radu Cormos s-a referit la faptul ca aproape toate materiale politice nu sunt scrise de catre politicienii semnatari.
Asa ca, „asa-zisul„ Radu Cormos a nimerit de data asta…Braila 😀

cristi 5 decembrie 2012 at 22:53

Toti neaveniti din USL ne dau lecti de morala cand seful lor este Intaiul Plagiator al Romaniei. Bã … daca va voteaza populatia asta inculta a Romaniei asta nu inseamna ca toti suntem prosti. Asa ca ciocu` mic ! Apropo nu ma pot abtine…. tarfe politice ce sunteti …. uh ce bine ma simt 🙂

ulise 6 decembrie 2012 at 8:51

Sa-si ia concediu fara plata si el si Roman, sau cum? Si concediu de odihna e platit tot de stat. la noi nu e ca in Canada unde tu nu ti-ai gasit de lucru desi ai cea mai cautata meserie. Oare de ce?

Dumitru Radu Cormoș 6 decembrie 2012 at 11:25

Comentariile trebuie făcute la subiect. Ulii se înfruptară! Acum doar zbiară! Sunt convins că vezi. Hai la vot! În cabina de votare ești singur. Acolo poți fii tu! Succes! Sărbători fericite!

Dana Groza 6 decembrie 2012 at 8:53

Bietul Ionut Fulea, cum il manevreaza cei de la PDL, Mircea Hava si Ion Dumitrel, pentru o bucata ceva mai mare de ciolan. Este regretabil ca un om talentat este nevoit sa accepte mizeria asta. Dar ce nu face banul!, nu-i asa, Ionut?!

Dumitru Radu Cormoș 6 decembrie 2012 at 12:17

Eu sunt convins că nu este nevoit. De aceea, va și schimba macazul. Sărbători fericite domnule Ionuț Fulea!

Albaiulian 6 decembrie 2012 at 9:00

Disperare mare in tabara usl-ista daca l-au pus pe aventurierul Radu Cormos sa le ia apararea.Spun aventurier deoarece dupa ce a pus umarul la rasturnarea pntcd-ului a fugit in stainatate de unde a venit numai cu gulerul de la camasa!
Cand am inceput sa citesc articolul am crezut ca Traian Basescu candideaza in acest colegiu. Mai tarziu mi-am dat seama ca il scote de la naftalina si il „pudreaza” cu merite pe care nu le are pe Simedru.
Spune ca valoarea administrativa a lui Ioan Fulea este egala cu zero? Daca pentru voi trei mandate de consilier judetean si un mandat de consilier local nu inseamna nimic inseamna ca sunteti rau intentionati, ca in tot ceia ce faceti de fapt!
Votatandu-l pe inecatul Simedru sigur vom ajunge sa ne plangem de mila. Singura lui calitate este aceia de a se gudura, indiferent la cine, pentru a ocupa posturi cat mai caldute.
Dar mai are o calitate, aceia de a ameninta alegatorii ca sa nu-l voteze pe contracandidatul sau.Pentru edificare intrebati locuitorii din Vintul de Jos.

Dumitru Radu Cormoș 6 decembrie 2012 at 11:49

Un „aventurier” îți spune că scrii interesant și ai însușiri în a folosi cuvintele. Sunt convins că îți utilizezi condeiul cu strângere de inimă. Adevărul este departe de sufletul tău, atât în ceea ce mă privește, cât și legat de subiect. Cu umilință, poți să-ți cureți condeiul pe gulerul de la fosta mea cămașă. Sărbători fericite!

Albaiulian 6 decembrie 2012 at 15:29

Dle Cormos si eu va urez multa sanatate, fericire,sarbatori fericite si La multi ani.Doresc sa ne vedem pe Corzo si sa ne salutam cu placere.

Dumitru Radu Cormoș 10 decembrie 2012 at 11:17

Vin pe Corso, dar și pe Anti-Corso! Parcă așa îi spuneam părții de vizavi. Amintiri plăcute ale celor care au acum, adunați, vreo 60 de ani!

cout 6 decembrie 2012 at 9:32

acest articol este o cormosala.ce mananci de iese din tine numai otrava.expune-tiva programul pentru tara nu latrati ca bezmeticii.

Dumitru Radu Cormoș 6 decembrie 2012 at 11:59

Articolul este! Cormoș nu înșală: Viața! Acum țin post! Tu? Nu arăți defel a „cetățean turmentat” Consideră cabina de vot un loc de spovedanie. Succes! Sărbători fericite!

un baiat 6 decembrie 2012 at 11:56

erori au fost, erori sunt inca!!! faptul ca lumea a votat prost USL-l nu te scuza pe tine si nu te forteaza sa supui limba romana la perversiuni. pentru ca o doare! tu poti vota candidatii recomadati de un plagiator ordinar? si de o ministresa(abramburica) plina de lucrari plagiate? eu am facut ceva scoala si spun drept ca mi-e cam rusine de oamenii astia. in rest, sanatate multa! hai liberare!!!

Dumitru Radu Cormoș 6 decembrie 2012 at 12:03

Ai dreptate, fiecare avem nevoie, într-o formă sau alta, de eliberare. Numai de bine!

Dumitru Radu Cormoș 6 decembrie 2012 at 12:12

Ai dreptate, curat murdari! Se vede, mai ales în comparație cu ceilalți! Huo!
Au început sărbătorile. Să ne fie de bine!
PS Câțiva, chiar o să creadă că doar vor ponta la locul de muncă. După alegeri și sărbători vom veghea.

Dumitrel, fara concediu 6 decembrie 2012 at 12:38

Nu, domnul Dumitrel nu trebuie sa-si ia concediu! Domnia sa ca presedinte al Consiliului Judetean care are oarece putere asupra primariilor din judet, ar trebui sa someze primarii PDL sa intre in comitetele si presedintii asociatiilor de proprietari care au format in ultimii patru ani, adevarate gasti mafiote, gasti care isi bat joc, pur si simplu de banii proprietarilor de apartamente, punandu-le la plata orice le trece prin minte si dupa ce le iau banii, se acopera de hartii iar primariile ii protejeaza in loc sa protejeze catatenii de abuzuri. Insa, dupa cum se vede, domnia sa este mai preocupat, ca si primarul Hava, sa-si asigure protectia in Parlamentul Romaniei, nu sa rezolve problemele cetatenilor din judet. Si din acest motiv, noi vom vota USL, formatiune care s-a angajat ca va schimba legislatia referitoare la asociatiile de proprietari, va sparge gastile mafiote din asociatii, protejand cetateanul simplu care zi de zi este expus abuzurilor acestei mafii protejate de primarie. Votam USL!

Aurelian 6 decembrie 2012 at 13:47

Comentariul meu @admin, ca vad ca „neispravitii”, pot scrie si articole, iar alti nu nu pot posta un comentariu!

vanduti 7 decembrie 2012 at 15:42

Astia s-au vandut intactului si fecaliotilor.

Vlad 6 decembrie 2012 at 20:37

Nu ai ce manca in urma celor trei ani si jumatate de guvernare PDL.
Poate iti amintesti ca madame Nuti se plimba cu elicopterul. Atunci nu te-ai scandalizat?

Comentariile sunt oprite