Rămâi conectat

Curier Județean

DUMINICĂ: Spectacolul „Cei trei purceluși”, după celebra poveste a Fraţilor Grimm, pe marele ecran al cinematografului din Alba Mall

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Hai la teatru în orașul tău! În weekendul 4-5 februarie, locuitorii orașului Alba Iulia sunt invitați să urmărească pe marele ecran al cinematografului proiecția spectacolului „Cei trei purceluși”.

Duminică, 5 februarie, de la ora 12:00, spectacolul va fi proiectat pe marele ecran al Inspire Cinema din Alba Mall. Micii spectatori sunt invitați să descopere celebra poveste scrisă de Fraţii Grimm.

Teatru la Cinema oferă o alternativă și iubitorilor de teatru care nu pot fi prezenți în sala de cinema, celor care nu au un cinematograf în orașul lor sau românilor din străinătate.

Aceștia pot urmări ONLINE, din confortul propriei locuințe, spectacole de teatru de producție românească, pe platforma de streaming www.scenatv.ro fie la data și ora la care sunt proiectate pe marile ecrane, fie pe bază de abonament lunar sau anual.

În weekendul acesta spectatorii pot urmări ONLINE, împreună cu toată familia, pe platforma de streaming www.scenatv.ro, pe 4 februarie, de la ora 11:00, spectacolul de operă pentru copii „Hansel şi Gretel” al Operei Comice pentru Copii, iar duminică, 5 februarie, de la ora 11:00, piesa de teatru cu păpuşi „Cei trei purceluși”, după celebra poveste a Fraţilor Grimm. Biletele pot fi achiziționate online de pe Program – Teatru la Cinema sau pe www.scenatv.ro.

La nivel național, în weekendul 4-5 februarie, vor fi proiectate pe marile ecrane următoarele spectacole Teatru la Cinema:

-4 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Hansel și Gretel”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești
-4 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Hansel și Gretel”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia
-5 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Cinema Trivale din Trivale Shopping Center, Pitești
-5 februarie, ora 11:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Cinema Carpați din Carpați Shopping Center, Sinaia
-5 februarie, ora 12:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Inspire Cinema din Alba Mall, Alba Iulia
-5 februarie, ora 12:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Inspire Cinema din Electroputere Parc, Craiova
-5 februarie, ora 12:00 – spectacolul „Cei trei purceluşi”, la Inspire Cinema din Mercur Center Craiova

Vizionare plăcută!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea