Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

DUMINICĂ: Paradă chic pe biciclete cu flori şi fete cochete, în Cetatea Alba Carolina. „Skirt Bike”, ediţia a doua, la Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

parada skirt bikeO duminică veselă, plină de energie şi culoare se anunţă la Alba Iulia. Parada Skirt Bike se va desfăşura, pentru al doilea an consecutiv, în municipiu, simultan cu alte oraşe din România. Îmbrăcate în ţinute cochete şi cu biciclete împodobite cât mai frumos, cu baloane, flori şi alte accesorii chic, reprezentantele sexului frumos sunt aşteptate la o nouă promenadă pe biciclete. Parada porneşte la ora 17.00, din Piaţa Cetăţii. Bineînţeles, şi băieţii fashionişti sunt aşteptaţi la eveniment, având oportunitatea de a pedala în ţinute cool alături de fete. Organizatorii au pregătit surprize pentru toţi participanţii.

 „Dragi bicicliste şi dragi prieteni ai biciclistelor, a doua ediţie a evenimentului Skirt Bike Alba Iulia se apropie. Duminică, 6 iulie, de la ora 17:00, vă aşteptam cu voie bună, cu culoare, cu flori şi baloane la eveniment. Multe surprize am pregătit pentru voi! Evenimentul va fi unul sincron în mai multe oraşe din ţară”, au transmis organizatorii.

 Evenimentul Skirt Bike a fost iniţiat şi pus în pratică în anul 2010, de nişte bicicliste vesele, inteligente şi pasionate, care vor să convingă cât mai multe femei să înfrunte traficul din oraş pe două roţi. La Alba Iulia se desfăşoară, pentru al doilea an consecutiv, simultan cu Baia Mare, Brașov, Bucureşti, Cluj, Deva, Drobeta Turnu Severin, Iaşi. În Arad şi Constanţa s-au desfăşurat deja.

 “Alba Iulia e un oraş frumos, ciclismul e un sport ce ne umple de energie, iar fetele… fetele sunt minunate! Toate acestea împreună au creat Skirt Bike Alba Iulia.

alba iulia skirt bikeMăcar o dată sau de două ori pe an, femeile pot pedala în siguranţă pe stradă, alături de alte femei, îmbrăcate elegant, aşa cum probabil nu o fac în mod obişnuit, la o paradă dedicată lor! Mai mult decât atât, la SkirtBike se creează prietenii frumoase între participante, se claxonează pe stradă când se-ntâlnesc pe două roţi, se bucură de fiecare revedere şi bineînţeles fac ceva plăcut şi util pentru ele: mişcare, cât mai multă mişcare, pentru sănătate şi frumuseţea corpului lor”, spun organizatorii.

Aşadar,  SkirtBike îşi propune să redea femeilor curajul de a pedala în oraş şi de a se exprima în stilul lor unic şi cochet. Mersul pe bicicletă reprezintă un mod de viaţă echilibrat, plin de naturaleţe, simplitate, feminitate şi atitudine oriunde ai merge, la serviciu, la piaţă sau în oraş cu prietenii. Bicicleta este noua ”little black dress”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată

Unirea Ziarul

Publicat

în

Bărbatul care a agresat sexual o femeie în camera unui hotel din Alba Iulia, trimis în judecată Un agresor deosebit de periculos, care a violat o femeie în camra unui hotel din Alba Iulia, a fost trimis din nou în judecată. Incidentul a avut loc în noaptea de 29 spre 30 ianuarie 2024. Bărbatul a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea