DUMINICĂ: Halloween Party pentru copii, la Alba Mall. Concurs de costume și dovleci, premii și candy bar, la cea mai grozavă petrecere din oraș

halloween-party-alba-mall Sărbătoarea de Halloween va fi marcată și în acest an la Alba Mall, printr-o petrecere grozavă organizată duminică, 30 octombrie. Este vorba despre ”Malloween party”, seara în care ”orașul din orașul” tău se transformă într-un tărâm al magiei și al personajelor costumate.

Petrecerea este dedicată în special copiilor, care vor avea ocazia să-și etaleze costumele, dar și ”bostanii ciopliți”, în cadrul unor concursuri pregătite de organizatori.

ELIT

”Pe 30 octombrie, de la ora 17.00, Alba Mall vă invită la cea mai mare întâlnire din Alba Iulia a spiridușilor, piraților, strigoilor, fantomelor și a altor personaje fantastice. Toți se vor înscrie într-un concurs îngrozitor de haios.

Duminică, atriumul din Alba Mall va găzdui două competiții având același rezultat: aplauze și premii pentru cele mai distinse vrăjitoare și cei mai voinici monstruleți, dar și pentru cel mai inspirat bostan decorat. Vor fi trei premii pentru cele mai frumoase costume și trei premii pentru dovlecii decorați cel mai bine.

Mihail David - 2020

Pentru fiecare categorie, premiul I este un voucher de 200 de lei, premiul II – un voucher valoric de 150 lei si premiul III – 100 lei. Voucherele sunt valabile doar și exclusiv în magazinul Diverta din Alba Mall”, transmit reprezentanții centrului comercial Alba Mall.

Juriul va „trâmbița” rezultatul final după vizionarea bostanilor și parada costumelor.

Chiar și cei care vor sosi la petrecerea Malloween mai puțin pregătiți, au posibilitatea de a se alătura  și de a se masca pe loc, cu o mască potrivită, pictată de ajutoarele spiriduși. Practic, sunt invitați la o sesiune de make-up tematic, care să le întregească ținuta de Halloween.

Nu vor lipsi dulciurile de la candy bar și nici ofertele speciale din magazine.

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...