Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

DUMINICĂ: ”Descoperă Rowmania”, la Alba Iulia. Ivan Patzaichin predă lecții de vâslit pe Mureș. Înscrie-te acum!

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulienii au ocazia și în acest an să vâslească, alături de marele campion Ivan Patzaichin, pe râul Mureș, duminică, 10 iulie, la evenimentul Descoperă Rowmania. Municipiul Alba Iulia se alătură ca organizator, pentru al doilea an consecutiv evenimentului care reunește amatori ai sportului de caiac-canoe, pasionaţi de muzică  şi dezbateri pe tema turismului durabil în cadrul unei competiţii de caiac-canoe. Dacă vrei să participi, organizatorii au pus la dispoziție o adresă de e-mail, [email protected], unde se fac înscrieri până pe data de 7 august.

”Indiferent de vârstă, constituţie sportivă şi experienţă, alătură-te campaniei noastre și formează echipajul de 11 campioni pentru concursul de vâslit viteză, în canotci de 10+1 locuri”, transmit organizatorii. Duminică, 10 august, Ivan Patzaichin și compania te așteaptă, în zona Podului peste Mureș, Cartierul Partoș, ieșirea spre Sebeș.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*Program evenimentului:

9.30 – 11.00 Înscrierea participanților şi acomodarea cu ambarcaţiunile (echipe), demonstrație de vâslit

11.00 – 11.15 Stabilirea ordinii de intrare în concurs și ședința tehnică (instructaj)

12.00 – 13.45 Desfășurarea concursului de canotcă 10+1 (pe serii, semifinale, finala)

14.00 – 14.30 Festivitatea de premiere a concursului de canotcă 10+1

Descoperă Rowmania – România naturală văzută din barcă este o campanie națională de promovare a patrimoniului național și urmărește descoperirea României naturale, prin promovarea mișcării în aer liber. Obiectivul acestei campanii este să reapropie oamenii de natură și să-i reconecteze la aceasta, având ca instrument canotca și ca activitate vâslitul.

Descoperă Rowmania Alba Iulia este un eveniment organizat de Asociația „Ivan Patzaichin – Mila 23” împreună cu Primaria Municipiului Alba Iulia, cu sprijinul: Clubului Sportiv Unlimited, AQUA Carpatica, Apelor Române, Apa Nova București şi Radio România.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels

Bogdan Ilea

Publicat

în

Instagram își ajustează algoritmul pentru a promova conținutul original: Modificări majore la funcția Reels Conținutul original de pe aplicația de social media Instagram urmează să fie prioritizat, iar conținutul „furat” urmează să fie penalizat, în urma schimbărilor modului în care funcționează algoritmul.  O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea