Rămâi conectat

Ştirea zilei

ASTĂZI: Clopotele bisericilor din județul Alba vor răsuna din nou, în memoria făuritorilor Marii Uniri

Ziarul Unirea

Publicat

în

Duminică, 20 noiembrie 2022, clopotele bisericilor din întreg județul Alba vor răsuna din nou, în memoria făuritorilor Marii Uniri.

La 104 ani de la înfăptuirea României Mari, clopotele Bisericilor vor răsuna din nou, în întreg județul Alba, în semn de omagiu pentru cei care ne-au reprezentat în chip vrednic și au hotărât la Alba Iulia, la 1 Decembrie 1918, Marea Unire.

Citește și: Program 1 decembrie 2022 la Alba Iulia

”Vă așteptăm, duminică, 20 noiembrie 2022, ora 12.30, la ceremoniile de omagiere a reprezentanților cercurilor electorale, breslelor, reuniunilor, cultelor bisericești, gărzilor patriotice și presei la Marea Adunare Națională de la 1 Decembrie 1918, ce se vor desfășura simultan în toate localitățile din județul Alba.

Citește și: Ziua Națională a României la Alba Iulia

Un ceremonial solemn va avea loc, la ora 12.30, și la Sala Unirii, unde se vor depune jerbe de flori în memoria Făuritorilor Marii Uniri.

Fotografiile ce surprind aceste momente solemne vor fi postate pe pagina oficială a evenimentului”, au transmis reprezentanții CJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

MÂINE: English 4 Kids, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema lunii aprilie 2024, „In the Kitchen”

Ziarul Unirea

Publicat

în

MÂINE: English 4 Kids, la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba. Tema lunii aprilie 2024, „In the Kitchen” Clubul de engleză ”English 4 Kids” de la Biblioteca Județeană „Lucian Blaga” Alba va avea loc marți, 16 aprilie, iar tema lunii este „In the Kitchen”. English 4 Kids – Clubul de engleză este un proiect cultural-educativ inițiat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea