Duminică, 6 octombrie, PDL Alba Iulia organizează “Tropote în Țara Vinului” – ediția a XII-a

Duminică, 6 octombrie a.c, începând cu ora 11.00, în Poligonul Jandarmeriei din Micești, Organizaţia  PDL Alba Iulia organizează acțiunea  “Tropote în Țara Vinului”, manifestare de tradiție, ajunsă la a XII-a ediție.

Punctul forte al manifestării îl va reprezenta concursul hipic, care se va desfășura pe două secțiuni: viteză și tracțiune. Toti participanții vor  beneficia de cadouri oferite de către organizatori, iar ocupanții podiumului vor fi recompensați și cu importante premii în bani și cereale astfel: Locul I – 500 de lei; Locul II – 300 de lei; Locul 3 – 200 de lei; câte un premiu special pentru fiecare din secțiuni. Pe lângă premiile în bani, câştigătorii vor primi diplome, cupe, câte un sac de ovăz, vin şi căpestre.

ELIT

În cadrul manifestării vor mai avea loc demonstrații de luptă între “Garda Romană de la Apulum”  și “Lupii de Fier ai Daciei” iar doritorii vor avea ocazia să-și încerce îndemânarea la tir cu arcul sub atenta îndrumare a domnului Incze Arpad, expert în acest sport.

Atmosfera va fi întreținută de artiști și formații din județul Alba.

Mihail David - 2020

Începând cu ora 11.30, cei prezenţi pe Platoul de la Miceşti sunt invitaţi la:

– parada cailor înscrişi în concurs
– prezentarea Regulamentului la Secţiunea călărie – viteză
– concursul de călărie
– prezentarea Regulamentului la Secţiunea Tracţiune
– concursul de tracţiune
– premierea câştigătorilor la ambele probe

Ioana SFÂRLEA

Redactor șef
Email: stiri@ziarulunirea.ro

3 Comentarii

kendrix 1 octombrie 2013 at 11:07

PDL mai bine ar organiza in santuri la esafodul de pe domeniul grofului Szabou festivalul „Tropote in capul tradatorilor de tara” cu basescu, bok si ungureanu in rolurile principale ! In actul doi… hava si dumitrel.

Plici ! 1 octombrie 2013 at 21:25

Eu cred ca-i o cacialma, ca din cate stiu, PDL nu mai exista,( s-a transformat in Miscarea populara ) iar concursul hipic e doar ceva, asa, de ochii lumii, ca de fapt, fiind vorba de Tara vinului, va fi o degustare de vinuri, pe bune, invitat de onoare fiind desigur Base, ingurgitorul sef, iar dupa o sesiune de ottonel, va tropai o giampara, dupa care, printre sughituri, se va apuca iar de plans !
La plecare, urcadu-se in elicopterul prezidential, ne va canta celebra romanta „Aici sunt banii dvs”, aratand bineinteles catre elicopter … Sa traiti bineee !

Opincariu liliana 7 octombrie 2013 at 9:00

Sant un mic intreprinzator! Ma zbat sa traiesc in tara mea si sa duc o traditie mai departe. Am participat si eu la Festivalul organizat privat de partidul PDL , TROPOTE IN TARA VINULUI fara sa fiu invitata. Am incercat sa iau legatura cu organizatorul, si mi sa raspus sec: Credeti ca totul vi se cuvine! Am plecat. Intrebarea mea este : Ce trebuie sa fac ca sa traiesc decent prin munca cinstita,fara ca sa mi se reproseze asemenea cuvinte. In toti acesti anii de munca pe carei am nu am cerut mila de la nimeni si am incercat prin respect sa ma ridic la nivelul la care ma aflu.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...