Duminică, 20 mai 2018: La Blaj va avea loc pelerinajul de primăvară la Sanctuarul Fecioara Săracilor din pădurea Cărbunari

Duminică, 20 mai 2018, la Blaj va avea loc pelerinajul de primăvară la Sanctuarul Fecioara Săracilor din pădurea Cărbunari.

Programul pelerinajului va începe sâmbătă 19 mai, ora 18.00, cu Vecernia cu Litie și Novena la Fecioara Săracilor, în Catedrala Arhiepiscopală Majoră din Blaj.

Duminică, 20 mai, de la ora 08.00, pelerinajul continuă cu procesiunea de la Catedrala Blajului spre Sanctuarul de la Cărbunari, unde începând cu ora 10.00 se va celebra Sfânta Liturghie de către Preasfinția Sa Claudiu, Episcopul Curiei Arhiepiscopiei Majore.

La ora 14.00 se va oficia Paraclisul Maicii Domnului, iar de la ora 17.30 în Catedrala Blajului se va face Rozariul de mărire, urmat de Sfânta Liturghie.

La acest pelerinaj vor fi preoți disponibili pentru spovezi.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

nedumeritul 19 mai 2018 at 19:29

…Sanctuarul Fecioara Săracilor din pădurea Cărbunari. Nu suntem saraci, i-mi face placere sa-l consider sarac pe cel de langa mine. Ma simt superior lui, eu nu sunt sarac , eu am, eu am mai mult. Iluzie mare in gandirea si perceptia mea. Noi folosim de fapt dar nu avem. Ne avem doar pe noi. Adica eu ma am doar pe mine, ptentialul meu in manifestare. Celelalte lucruri sunt doar de atasament. Al meu, dar eu nu am nimic , doar folosesc,…asa se manifesta saracia, nu am cat celalalt, sau am mai mult ca celalalt. Nu cunosc fiinte umane sa moara de foame. Poate ca totusi sunt, …

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...