Rămâi conectat

Curier Județean

Duminică, 19 mai și marți, 21 mai: Concerte în aer liber susținute de Fanfara Petrești în Sebeș, Lancrăm, Petrești și Răhău

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Se spune că muzica este cel mai bun pretext pentru a aduna oamenii veseli la un loc. Aceasta mângâie sufletul și îți face viața mai frumoasă!

Duminică, 19 mai 2019 între 18:30 – 19:30 Fanfara Petrești vă scoate la un zâmbet prin susținerea unui concert extraordinar, live, în Lancrăm și între 19: 30 – 20:30 în cartierul Mihail Kogălniceanu din Sebeș.

De asemenea, marți, 21 mai 2019, la ora 18:30 în Parcul Primăriei din Sebeș și la 19:30 în fața Căminului Cultural din localitatea Petrești va avea loc un nou concert în aer liber pentru a marca frumoasa zi de sărbătoare Constantin și Elena cu melodii de excepție.

”Fanfara Petrești deschide oficial sezonul concertelor, în parteneriat cu Municipiul Sebeș și Consiliul Local și Centrul cultural ”Lucian Blaga” Sebeș, din dorința de a impulsiona ieșirile în aer liber și pentru a oferi o alternativă plăcută de petrecere a timpului liber. Ce alt motiv mai bun de a ieși la o întâlnire perfectă sau de a-ți scoate prietenii în oraș la o plimbare… decât un concert în aer liber? Așadar, vino să te bucuri de muzică bună, veselie și melodii emoționante care te vor purta prin cei 140 de ani de istorie ai Fanfarei Petrești și îți vor oferi doza de bună dispoziție necesară unei vieți armonioase”, transmite reprezentantul fanfarei.

Fanfara Petrești este compusă din 20 de membrii, păstrând prin fiecare melodie, tradiția moștenită din generație în generație. Aceasta oferă o gamă largă de melodii, de la partituri de vals până la învârtite din folclor fiind prezentă la toate evenimentele marcante din viața omului, de la nunți și aniversări până la înmormântări.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Băncile și topogoanul de la Părculețul Grădiniței și Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori

Bogdan Ilea

Publicat

în

Băncile și topogoanul din parcurile din Galțiu au fost vopsite: Gestul mărinimos făcut de un grup de copilași pentru muncitori Băncile de la Prculețul Grădiniței și topoganul din Parcul Samoila Marza din Galțiu au fost recondiționate și vopsite. La final, un grup format din două fetițe și un băiețel, au răsplătit printr-un gest mărinimos efortul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea