Rămâi conectat

Ştirea zilei

DSP Alba rămâne fără director – dr. Horea Timiș pleacă pe un post din Ministerul Sănătății

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De luni, conducerea DSP Alba va fi asigurată prin interimat, de directorul adjunct, ec. Gabriela Todea, și asta pentru că actualul director, dr. Horea Timiș va pleca la București unde va prelua postul de consilier în Ministerul Sănătății.

Doctorul Timiș a confirmat, pentru ziarulunirea.ro, că a fost chemat să lucreze la minister pe un post tehnic și că a acceptat provocarea. Acesta a precizat că deocamdată este vorba despre o detașare de 6 luni și că va activa în cadrul colectivului care lucrează la Strategia Națională de Sănătate și la pachetul de servicii medicale de bază.

Reamintim că Horea Timiș a fost manager al Spitalului de Boli Cronice din Zlatna și a preluat oficial fotoliul Direcției de Sănătate Publică Alba în luna ianuarie 2011, fiind la acea dată, la vârsta de 33 de ani, unul dintre cei mai tineri ocupanţi ai unei funcţii de manager în sistemul naţional de sănătate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea