Rămâi conectat

Ştirea zilei

DSP Alba cumpără un aparat de ultimă generație pentru determinarea anticorpilor anti SARS-CoV-2

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Laboratorul de Diagnostic și Investigare în Sănătate Publică din cadrul DSP Alba se dotează cu un aparat de determinare a anticorpilor anti SARS-CoV 2, fie că este vorba despre anticorpi dobândiți în urma bolii COVID 19, fie că este vorba despre cei dobândiți în urma vaccinării anti-COVID 19.

Achiziția Analizorului automat de imunologie cu chimiluminiscență pentru determinarea anticorpilor anti SARS-Cov-2 (IgM și IgG), model MAGLUMI 800, s-a desfășurat prin SEAP și s-a finalizat azi, 10 iunie 2021. Prețul de achiziție este 103.518,10 lei cu TVA inclus. Volumul de probe ce poate fi lucrat este de până la 180 teste/oră, iar timpul de prelucrare până la primul rezultat – 17 minute.

Achiziția acestui aparat vine în completarea activității de testare COVID-19 și urmărește eficientizarea și diversificarea activității prin asigurarea de echipamente cu performanță tehnică de ultimă generație, precum și îmbunătățirea condițiilor de lucru pentru desfășurarea activității de laborator.

În perioada imediat următoare, după încheierea procedurii de achiziție și pentru consumabilele de laborator necesare funcționării analizorului automat, DSP Alba are în vedere realizarea la cerere, contra-cost, a testelor pentru determinarea anticorpilor anti SARS-CoV-2.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își reiau spectacolele din 1 mai: Deschiderea oficială a sezonului turistic în Cetatea Alba Carolina Sezonul turistic se deschide oficial din 1 mai 2024, în Cetatea Alba Carolina. Tot de la aceeași dată, Garda Apulum și Garda Cetății, unice în România, își vor relua spectacolele. Mii de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea