Rămâi conectat

Politică Administrație

Drumurile din Alba, fără probleme! Codul GALBEN de ninsori și vânt expiră la orele 22.00

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Codeul Galmen de ninsori, strat de zăpadă și intensificări ale vântului, valabil de ieri de la orele 14.00 și până marți la orele 22.00, nu a creat probleme în ceea ce privește circulația rutieră, pe drumurile județene și naționale din Alba.

utilaj-deszapezireÎn acest sens, atât cei de la Drumuri Naționale cât și cei de la DPL Alba au intervenit cu material antiderapant pe carosabil, prevenind asfel formarea poleiului.

Până astăzi la orele 22.00, când expiră avertizarea meteo de cod galben, meteorologii preconizează precipitaţii, în general moderate cantitativ, predominant sub formă de ninsoare, pe arii extinse în sudul şi centrul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte, unde local stratul de zăpadă nou depus va depăşi 10…15 cm. Vântul va avea intensificări, cu viteze ce vor depăşi la rafală 50…60 km/h în Oltenia, Muntenia şi Transilvania, iar la munte va sufla tare, cu peste 80 km/h. Local şi temporar, zăpada va fi viscolită. Pe arii restrânse în regiunile sudice şi centrale se menţin condiţiile de producere a poleiului.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea