Rămâi conectat

Ştirea zilei

„Drumul mozaic”, DJ 705, ar putea fi reabilitat în anul 2022: Ce lucrări ar urma să realizeze Consiliul Județean Alba pe sectorul Zlatna – Almașu Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
„Drumul mozaic”, DJ 705, ar putea fi reabilitat în anul 2022: Ce lucrări ar urma să realizeze Consiliul Județean Alba pe sectorul Zlatna – Almașu Mare

Consilierul Județean din partea USR, Marius Rof, a trimis o adresă spre Serviciul Programe, Lucrări și Întreținere drumuri, pentru a cere intervenția pe drumul județean DJ 705, care leagă Zlatna de Almașu Mare, drum care se află într-o stare avansată de degradare, pe șosea fiind un adevărat „mozaic” din crăpături și gropi.

„Dacă Serviciul Programe, Lucrări și Întreținere Drumuri din cadrul Consiliului Județean Alba ar funcționa și ar verifica periodic starea drumurilor județene, nu am mai avea drumuri județene abandonate care în ultimii 30 de ani nu au beneficiat de nici o modernizare, nici măcar de o minimă toaletare a copacilor de pe margine sau refacerea marcajelor rutiere.

Toate acestea pun în pericol siguranța conducătorilor auto și produc daune majore autovehiculelor. Astfel cel mai bun exemplu este Drumul Județean DJ 705 Zlatna – Almasu Mare pentru care am formulat o adresă la CJ Alba și am primit și un răspuns”, a transmis consilierul județean Marius Rof, prin intermediul paginii de socializare.

„În urma solicitării dumneavoastră vă comunicăm că, în perioada următoare, de îndată ce condițiile meteorologice ne permit, se vor executa lucrări privind siguranța circulației pe drumul județean DJ 705, respectiv cosiri și defrișări în zona drumului, montarea de indicatoare rutiere pentru limitarea vitezei, având în vedere programul de lucrări pe anul 2022.

Totodată, vă informăm că datoriră stării de degradare a părții carosabile, nu se poate reface marcajul rutier, acesta urmânnd să fie refăcut după execuția lucrărilor de consolidare și întreținere a drumului județean DJ 705″, se arată în răspunsul adresei consilierului județean Marius Rof.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea