Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Drumul comunal DC139 din comuna Vadu Moților va fi reabilitat. Investiție de peste 9 miloane de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drumul comunal DC139 din comuna Vadu Moților va fi reabilitat. Investiție de peste 9 miloane de lei

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 212.627.982,27 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 187 de obiective finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile publice locale din 40 de județe, pentru proiecte care vizează reabilitarea și modernizarea infrastructurii rutiere, amenajarea pistelor de bicicliști și a trotuarelor, construirea unor poduri, extinderea sistemelor de iluminat public stradal, precum și înființarea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă potabilă, a rețelelor de canalizare și a stațiilor de epurare.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Printre obiective se află și proiectul pentru reabilitarea drumului comunal DC139 din comuna Vadu Moților.

Drumul comunal DC139 este într-o stare avansată de degradare și necesită imediata intervenție. Traseul este unul de munte, cu lățimi mici ale părții carosabile de 3.00 m cu declivități relativ mari. Șanțurile sunt neregulate sau lipsesc cu desăvârșire pe multe zone, cu secțiuni variabile, în mare parte colmatate cu vegetație și pământ.

Acest lucru duce la staționarea apei în timp îndelungat pe platforma drumurilor, apa infiltrându-se în corpul drumurilor și produce degradări în structura rutieră. Există podețe tubulare, colmatate, care necesită înlocuire. Nu există indicatoare rutiere sau marcaje.

Principalii participanți la trafic pe acest drum sunt locuitorii comunei Vadu Moților, iar prin asigurarea rețelelor de drumuri se va stimula creșterea economică, dezvoltarea localităților din împrejurimi prin construirea de noi locuințe, investiții generatoare de venituri și locuri de muncă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea