Drept la replică/ PSD Alba: Florin Roman – din legat cu lanțuri în Parcul Custozza, în legat ombilical de Mircea Hava

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Florin Roman era cel mai mare inamic politic al lui Mircea Hava, astăzi erijează în avocatul său. Nu poți lua în serios mesajul prin care Florin Roman îi ia apărarea lui Hava.

PNL Alba vrea doar să pară unit, de fapt, lupta dintre vechii liberali și PDL-iști rupe partidul. Plecarea lui Teodor Atanasiu de la Alba, spălându-se astfel pe mâni și lăsându-l pe Florin Roman să fie sub comanda lui Mircea Hava, este dovada supremă.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Același Florin Roman, în 2012, spunea: ”Trebuie ca oamenii precum Hava (…) să plece” . Tot același Florin Roman, tot în 2012, spunea: ”Ion Dumitrel şi Mircea Hava nu au avut şi nu au niciun plan pentru dezvoltarea judeţului Alba”1.

Acest deputat al nimănui este ridiculizat de un întreg județ deoarece s-a autointitulat ”omul marilor proiecte”. A promis autostradă pe care tot PSD-ul a făcut-o, a promis dezvoltare regională pe model european pe care nici nu a început-o, a promis bunăstare pentru județul Alba pe care a lăsat-o pentru un mandat de deputat care nici nu i se potrivește.

Cele mai mari realizări ale lui Florin Roman e scandalul, greva foamei de 3 ore, încălcarea Regulamentului Camerei Deputaților și abuzul de drept la pupitrul Parlamentului. Este un deputat ”atât de bun” încât nu a fost dorit inițial nici măcar de proprii colegi în funcția de președinte al comisiei de administrație publică din Camera Deputaților.

Florin Roman este eternul angajat la stat, frecventând toate consiliile de administrație ale companiilor de stat. Să nu faci nimic și să primești zeci de mii de lei lunar de la stat, asta înseamnă să fii antreprenor liberal. Florin Roman a fost membru al Consiliilor de Administrație ale Eon Distribuție, CEC, SC Automobile România SA și Eximbank. Între 2007 și 2009, a fost președinte al Consiliului de Administrație la SC Daewoo Automobile România SA, iar din 2008 până în 2009 președinte al Consiliului de Administrație al Electrica Serv.

Cu ocazia dărâmării Parcului Custozza, Florin Roman, era atunci liberal, se lega de copaci și milita împotriva lui Mircea Hava. Acesta declara că ”dorinţa lui Hava de a face profit din orice (profit pentru el şi prietenii lui)” .

Cum vă explicați, stimați albaiulieni, că acest personaj cu un blazon colorat a reușit să treacă în așa scut timp de la insulte la ofrande către Micea Hava. Este oare acesta un om cu principii politice sănătoase?

Biroul de Presă al PSD Alba

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Comentarii

rade ciob de oala sparta 13 decembrie 2017 at 10:19

Dragi psd-isti ati uitat ca Dragnea, seful vostru condamnat, a fost facut la scoala lui Basescu in pdl? Dar Ponta, pacaliciul care v-a fost sef pana nu de mult, de ce -l renegati de parca ar fi acum ciumat?

TRADITIO NOSTRA 13 decembrie 2017 at 14:01

Oare de ce a fost gonit Regele de catre Ilici in ’92? Ii era frica sa nu scape ciolanul din mana. Astfel, a ramas el intru noi si noi intru el si a pus tara pe butuci: industrie, transporturi, sanatate, agricultura. Acum urmasii lui il omagiaza cu fatarnicie. De o chestie imi place la nebunie: cand l-a lasat Regele pe comunistoid cu mana intinsa in parlament.

#dnasavinasateia 13 decembrie 2017 at 18:05

Piticul Atomic, ajuns intre timp prin naivitatea unor votanti din Alba deputat, s-a automutilat azi in Parlament lipindu-si banda adeziva peste gura. Se zvoneste ca si acum se chinuie doctorii sa i-o de jos si nu mai pot.

Dragi tovarasi psd-isti, de ce urati judetul nostru? 13 decembrie 2017 at 19:21

Autostrăzile, subfinanțate anul viitor. Autostrada Sebeș-Turda, doar 35% din necesar bugetat în 2018..Inca e proaspata in memorie „autostrada plutitoare” inaugurata de Ponta si Rus..

HH 14 decembrie 2017 at 11:20

SIGUR CA PESEDISTII NU AU AUTORITATEA MORALA SA VORBEASCA DESPRE LIPSA DE CUVANT SI DE CARACTER , DAR FLORIN ROMAN CHIAR A AJUNS BUFONUL PARLAMENTULUI SI UN PEDELIST MAI MULT DECAT DEVOTAT ( SI DIN PACATE SI ALTI INDIVIZI DIN FOSTUL PNL ALBA ) !

Psd Alba 14 decembrie 2017 at 12:50

Legati de ombilicul penalului Dragnea..

Comentariile sunt oprite