Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

DREPT LA REPLICĂ: Primăria PNL Aiud trebuie să își ceară scuze locuitorilor pentru lipsa de investiții!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

DREPT LA REPLICĂ: Primăria PNL Aiud trebuie să își ceară scuze locuitorilor pentru lipsa de investiții!

Modul în care PNL Aiud își începe comunicatul de presă, în urma propunerilor constructive ale consilierilor locali ai PSD, ne amintește de vremurile demult apuse – de care nu vor și nu pot să se desprindă –, dar și de perioada partidului unic.

Numai PNL Aiud știe cum poți să pretinzi scuze de la un partid pentru amendamentele pe care le-a depus asupra proiectului de buget când, de fapt, acestea sunt rezultatul consultărilor cu cetățenii și ceea ce ei își doresc.

În schimb, nu există scuză să acuzi și să dai vina pe ”conducerea PSD a orașului” când te afli de ani în fruntea primăriei, formezi majoritate în consiliul local, iar oamenii așteaptă de la tine să livrezi rezultate.

Consilierii locali ai PSD Aiud au propus opt amendamente având în vedere necesitățile cetățenilor și excedentul bugetar de circa 2,4 milioane de euro. Acestea vizează creșterea calității vieții oamenilor, în diverse domenii, precum educație, sport, infrastructură și siguranță rutieră, tineret, locuire, petrecere a timpului liber pentru copii și adulți.

Mișto-ul și calomnia PNL Aiud nu aduc rezultate și nimic bun. Nu ajută la construcția de săli de sport, trotuare și toalete publice, nu înfrumusețează spațiile de joacă și nu construiesc altele noi, nu amenajează zone de petrecere a timpului liber, nu fac orașul mai atractiv și primitor, nu sporesc siguranța rutieră și nu ajută tinerii să beneficieze de locuințe, așa cum a dorit PSD și a acționat prin depunerea amendamentelor respective.

Faptul că PNL Aiud a vrut ca PSD să retragă anumite inițiative, sub mențiunea că ele vor fi finanțate, e de-a dreptul haios. Deoarece liderii PNL Aiud au mai mințit în situații similare. La fel de reprobabil este că, în loc să amenajeze treceri de pietoni adecvate, semnalizate și iluminate corespunzător, în zonele în care sunt necesare, Primăria PNL Aiud ironizează consilierii PSD.

Pentru noi nu contează cine propune, ci contează ce se realizează. Doar pentru PNL este mai importantă forma decât fondul. Dacă PNL Aiud ar fi făcut ceea ce a promis, PSD nu ar mai fi fost nevoit să vină cu aceste amendamente. Dar liderii PNL Aiud sunt mai preocupați, în această perioadă, de tam-tam și de redactarea de comunicate de presă presărate cu ironii de prost gust.

Acesta este modul de acționare al PNL față de colegii lor de alianță, de la nivel guvernamental, și față de cei din opoziție, de la nivel local. Semnificațiile cuvintelor respect și colaborare sunt greu de înțeles pentru PNL Aiud. Trist, dar adevărat!

În încheiere, îi asigurăm pe aiudeni că îi vom reprezenta așa cum își doresc în consiliul local. Vom înainta și fundamenta propunerile lor deoarece vrem să beneficieze de investițiile edilitare pe care și le doresc. Cetățenii plătesc taxe și impozite și este normal să aibă puterea de a decide ce se întâmplă cu banii publici.

PSD Aiud


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației.

Unirea Ziarul

Publicat

în

Mircea Hava: Era momentul și cazul să recunoaștem și să admitem: agricultorii și fermierii Uniunii, cu atât mai mult cei din România, aveau nevoie să fie încadrați într-o formă corectă și limpede a legislației. Grupul PPE, cea mai mare familie politică din Parlamentul European, salută simplificarea și relaxarea normelor Politicii Agricole Comune, ca urmare a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea