Rămâi conectat

Politică Administrație

Drept la replică| Primăria Aiud: „Proiectul privind reabilitarea străzii Gheorghe Asachi din Gârbova de Jos este în desfășurare. Primăria nu a recepționat acest proiect”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Drept la replică| Primăria Aiud: „Proiectul privind reabilitarea străzii Gheorghe Asachi din Gârbova de Jos este în desfășurare. Primăria nu a recepționat acest proiect”

Drept la replică la articolul „Dragoș Crișan, consilier local Aiud: „Echipa de nota 10 nu s-a pozat la Gârbova de Jos, din cauza stâlpilor de electricitate uitați în mijlocul trotuarului” apărut în Ziarul Unirea, ediția online, în data de 08.04.2022.

Proiectul privind reabilitarea străzii Gheorghe Asachi din Gârbova de Jos, cu o valoare totală de peste 3 milioane lei, cuprinde lucrări de terasament, asfaltare, execuție rigole carosabile, trotuare, podețe tubulare, etc. La finalul lucrărilor, cetățenii din Gârbova de Jos vor beneficia pentru prima data de asfalt și trotuare.

Proiectul este în desfășurare. Amplasamentul se află sub administrarea constructorului. Lucrările sunt în curs. Primăria municipiului Aiud nu a recepționat acest proiect.

Domnul Dragoș Crișan, consilier local, care deși a primit explicații tehnice din partea aparatului de specialitate, a ales să creeze un circ public nejustificat. În urma reacțiilor puerile ale domnului Crișan, constructorul a fost pe punctul de a rezilia contractul. Această decizie ar fi dus la întârzierea finalizării proiectului.

Pentru o întreagă comunitate a existat riscul ca reabilitarea străzii lor să întârzie din cauza unor atacuri puerile și populiste.

Am solicitat o întâlnire tuturor celor responsabili – constructor, diriginte de șantier și SPAPL – și împreună am construit soluția pentru că proiectul să își atingă obiectivul pentru comunitatea din Gârbova de Jos.

Domnul consilier local deși a fost la Gârbova de Jos, nu a observat că acolo se lucrează. Nu a observat că s-au turnat rigolele. Nu a observat nici că în urma proiectului, pentru prima dată, concetățenii săi vor avea asfalt. Asta se întâmplă atunci când nu vezi pădurea de copaci. Sau atunci când vrei să blochezi dezvoltarea comunității prin orice mijloace.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea