Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Drept la replică| IPJ Alba: Precizări în urma acuzelor de hărțuire din partea lui „Van Damme de Bistra”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Drept la replică| IPJ Alba: Precizări în urma acuzelor de hărțuire din partea lui „Van Damme de Bistra”

Urmare apariției articolului ”Van Damme de Bistra: hărțuit de polițiști pentru că a ciripit- Șeful IPJ Alba invocă pure coincidențe”, Compartimentul Informare și Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Alba face următoarele precizări:

Citește și: VIDEO| „Van Damme de Bistra”: Hărțuit de polițiști pentru că a „ciripit”. Șeful IPJ Alba invocă pure coincidențe

La data de 22 ianuarie 2022, în jurul orei 08.00, polițiștii din Câmpeni au depistat un tânăr, de 27 de ani, din comuna Bistra, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 75, în Câmpeni, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

Tânărul a refuzat testarea cu aparatul etilotest și a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, iar rezultatele au arătat că avea o alcoolemie de 0.86 g%0 (zero grame optzeci și șase la mie) la prima probă și de 0.66 g%o ( zero grame șaizeci și șase la mie) la cea de-a doua probă.

Față de acesta, polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, fiindu-i în același timp suspendat dreptul de a coduce autovehicule.

Ulterior, în seara aceleeași zile, polițiștii, în timp ce acționau pe raza comunei Bistra, au observat autoturismul la volanul căruia tânărul a fost depistat, că se deplasa pe raza comunei, context în care autoturismul a fost oprit, pentru control. La volanu acesteia era o tânără, iar polițiștii nu au constatat vreo abatere.

Celelalte acuzații, privind posibile fapte săvârșite de polițiști, au fost cercetate de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia, iar la data de 23 septembrie 2021 dosarul a fost clasat, fără ca vreun polițist să fi avut vreo calitate procesuală.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO: Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Ce spune îngrijitoarea de la grădinița din Cugir agresată de mămică nervoasă. „Din senin m-a lovit cu pumnul în față, fără să mă aștept” În data de 17 aprilie, o îngrijitoare de la grădinița „Piticot” din Cugir ar fi fost agresată, mai exact lovită cu pumnul în față, de către o mămică nervoasă, așa cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea