Drept la replică| Încă din „fașă”, USR Alba Iulia minte în problema sprijinului financiar pentru bone

Încă din „fașă”, USR Alba Iulia minte în problema sprijinului financiar pentru bone

E clar că USR „arde” etape, si în politică, și la capitolul memorie, și în ceea ce privește respectul pentru adevăr . Altfel, nu îmi explic cum vorbesc de bone cât, încă, nu au trecut, politic vorbind, la hrană „solidă”.

Un nou mic ”păcat” politic, vine de la ramura USR Alba. Aceștia, superficiali și nedocumentați, acuză că le-a fost furată ideea cu proiectul pentru bone. De fapt, USR s-a plasat, prin abținere, total în afara acestei legi inițiată de PNL, de mine și de Claudiu Răcuci. Azi, o spun bucuros, e aplicată de primarii PNL în toată țara.Ca o completare a modului în care acești ”oameni noi” acționează, pe plan local, au dat fuga la primărie cu propunere ca această lege să producă efecte cât mai repede, în Alba Iulia. Asta, desigur, în perioada în care cei din primărie elaborau regulamentul pentru aplicarea acestui tip de ajutor. Au și primit un răspuns în acest sens.

ELIT

Indiferent de cum e înțeleasă competiția din politică, minciuna nu doar că are picioare scurte dar își arată cea mai urâtă față dintre toate atunci când e folosită în situații care se referă, ca acum, la oameni care au probleme de ordin financiar iar banii pe care îi pot accesa sunt în sprijinul unor copii.

Florin Roman, deputat PNL