Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Drept la replică| Încă din „fașă”, USR Alba Iulia minte în problema sprijinului financiar pentru bone

Unirea Ziarul

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Încă din „fașă”, USR Alba Iulia minte în problema sprijinului financiar pentru bone

E clar că USR „arde” etape, si în politică, și la capitolul memorie, și în ceea ce privește respectul pentru adevăr . Altfel, nu îmi explic cum vorbesc de bone cât, încă, nu au trecut, politic vorbind, la hrană „solidă”.

Un nou mic ”păcat” politic, vine de la ramura USR Alba. Aceștia, superficiali și nedocumentați, acuză că le-a fost furată ideea cu proiectul pentru bone. De fapt, USR s-a plasat, prin abținere, total în afara acestei legi inițiată de PNL, de mine și de Claudiu Răcuci. Azi, o spun bucuros, e aplicată de primarii PNL în toată țara.Ca o completare a modului în care acești ”oameni noi” acționează, pe plan local, au dat fuga la primărie cu propunere ca această lege să producă efecte cât mai repede, în Alba Iulia. Asta, desigur, în perioada în care cei din primărie elaborau regulamentul pentru aplicarea acestui tip de ajutor. Au și primit un răspuns în acest sens.

Indiferent de cum e înțeleasă competiția din politică, minciuna nu doar că are picioare scurte dar își arată cea mai urâtă față dintre toate atunci când e folosită în situații care se referă, ca acum, la oameni care au probleme de ordin financiar iar banii pe care îi pot accesa sunt în sprijinul unor copii.

Florin Roman, deputat PNL


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Gabriel Pleșa este, OFICIAL, candiatul PNL la Primăria Alba Iulia. Lista de consilieri propusă pentru consiliul local

Unirea Ziarul

Publicat

în

Gabriel Pleșa este, OFICIAL, candiatul PNL la Primăria Alba Iulia. Lista de consilieri propusă pentru consiliul local PNL Alba Iulia a depus doarele pentru candidatura la Primăria și Consiliul Local Alba Iulia, potrivit unei postări pe facebook a primarului Gabriel Pleșa: ”Alba Iulia are cu cine! Pentru Primărie, pentru Consiliul Local, PNL are ECHIPĂ! Alături […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea