Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Dragoş Bucurenci, la Alba Iulia: Avem o ţară frumoasă, dar slab semnalizată

Mondoc Adriana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Avem o ţară frumoasă, dar slab semnalizată”, a declarat Dragoş Bucurenci, prezent la Alba Iulia, pentru lansarea proiectului „Via Transilvanica”, când şi-a permis un moment de relaxare în natură şi… s-a rătăcit. Lucru care i-a retrezit un vechi of referitor la ţara noastră şi pe care l-a împărtăşit şi autorităţilor.

„Avem o ţară minunată, foarte frumoasă, dar prost semnalizată. Dacă nu eşti de-al locului, te pierzi. Nu reuşeşti să te descurci. Şi eu cred că ospitalitatea asta românească de care facem atâta caz trebuie să înceapă prin a ne semnaliza cum trebuie frumuseţile ţării. Pentru că e o ţară extraordinar de frumoasă, dar ca să-i primim şi pe alţii, pe cei care nu sunt de-ai locului, trebuie să o semnalizăm corespunzător. Şi ăsta e un lucru valabil pentru toate regiunile ţării”.

Referitor la proiectul „Via Transilvanica” a declarat că, „din câte proiecte am auzit legate de Centenar anul acesta, acesta este primul care are şansa să unească cu adevărat românii”.

Dragoş Bucurenci este cunoscut ca jurnalist, consultant şi training de comunicare, dar şi acivist civic, foarte implicat în acţiuni privind natura, fondator al Asociaţiei „MaiMultVerde” şi director la „Salvaţi Dunărea şi Delta”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea