Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Dragi albaiulieni,

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ţin să mulţumesc acelora dintre dumneavoastră care mi-au acordat votul şi încrederea în 9 decembrie. Respect şi opţiunea celor care au ales altceva decât Dorin Nistor şi ARD. A fost un exerciţiu democratic şi o lecţie de viaţă. Îi felicit pe competitorii noştri şi le doresc succes în administrarea României. Sper să o facă aşa cum vor românii pentru că aşteptările sunt mari şi vremurile dificile.
În ceea ce ne priveşte pe noi, cei din PDL, cred că e un moment de răscruce. E momentul adevărului şi al “decantării”. Acum se va vedea cine sunt cei care cred cu adevărat în valorile acestui partid şi care sunt aceia atraşi doar de mirajul puterii. E un moment de reconstrucţie iar eu sunt dispus să pun umărul în continuare.
Dorin NISTOR,
membru PDL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea