Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Două spații de la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina, date spre închiriere de Primăria Alba Iulia: Vor fi încasați peste 5.000 de euro pe lună

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Două spații de la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina, date spre închiriere de Primăria Alba Iulia: Vor fi încasați peste 5.000 de euro pe lună

Viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, a anunțat prin intermediul paginii de socializare faptul că două spații din zona Porții a III-a a Cetății Alba Carolina vor fi închiriate, rezultând astfel o sumă de peste 5.000 de euro în bugetul Primăriei Alba Iulia.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„Administrația locală continuă demersurile pentru atragerea de fonduri din închirierea spațiilor aflate pe domeniul public al municipiului. Dincolo de faptul că acești bani completează bugetul local, există și oportunitatea deschiderii de noi afaceri și apariției unor locuri de muncă.

Recent, s-a încheiat licitația pentru închirierea a două spații, cu suprafața de 53,92 mp fiecare, aflate la parterul Porții a III-a a Cetății Alba Carolina, după cum urmează:

-spațiul din stânga Porții a III-a, pe sensul de intrare dinspre interiorul Cetății spre Obeliscul lui Horia Cloșca și Crișan.

-spațiul din dreapta Porții a III-a, pe sensul de intrare dinspre interiorul Cetății spre Obeliscul lui Horia Cloșca și Crișan.

Citește și: Două spații de la Poarta a III-a a Cetății Alba Carolina vor vinde suveniruri și gustări vizitatorilor! Primăria a anunțat scoaterea lor la licitație

La licitație au participat Intreprinderi Individuale, PFA-uri și SRL-uri. După parcurgerea tuturor etapelor prevăzute de legislația în vigoare, a fost declarată câștigătoare o firmă care are în obiectul de activitate activități comerciale de tip artistic, vânzare de suveniruri, produse artizanale, presă și carte, informare turistică, produse de patiserie/cofetărie care nu necesită preparare la fața locului, băuturi răcoritoare.

Pentru spațiul din stânga Porții a III-a, pe sensul de coborâre către Obelisc, chiria va fi fi de 2011 euro/lună, iar pentru spațiul din dreapta chiria va fi de 3017 euro/lună. De asemenea, firma declarată câștigătoare va suporta toate cheltuielile necesare amenajării spațiilor.

Intenția administrației locale este aceea de a continua, în spiritul legii și transparenței, organizarea unor licitații pentru închirierea de spații, atât în zona Cetății Alba Carolina, cât și în alte zone din municipiu”, a transmis viceprimarul Emil Popescu, prin intermediul paginii de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut

Ziarul Unirea

Publicat

în

Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba: Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Rezultate remarcabile ale olimpicilor geografi din Alba, la faza națională. Trei elevi au susținut proba de baraj în vederea calificării pentru etapa internațională. Ce alte premii au obținut Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea