Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Două posturi vacante și doar trei medici înscriși la concurs: Spitalul din Alba Iulia, ocolit de medicii pediatri?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doar trei medici s-au înscris pentru participarea la examenul din data de 23 martie 2015, organizat în vederea ocupării a două posturi de medic în specialitatea pediatrie, la Spitalul Județean de Urgență din Alba Iulia.

Spitalul Judetean Alba02Spitalul a scos la concurs un post vacant de medic specialitatea pediatrie în cadrul UPU și altul în cadrul secției Pediatrie. La cel din urmă s-au înscris doi candidați: Alin Ionuț Oțel și Ana Eugenia Popa, iar la secția UPU doar Carmen Mihaela Ifrim.

Proba scrisă va avea loc în 23 martie la ora 10.00, iar cea clinică sau practică în maxim 4 zile lucrătoare de la susținerea probei scrise.

Bibliografie: Tematica de concurs este cea pentru obținerea gradului de medic specialist.

Concursul se va organiza cu respectarea Ordinului nr.698/2001, la sediul DGASPC Alba – Sala de ședințe, Bulevardul 1 ”Decembrie 1918” Alba Iulia, nr 68.

Este Spitalul din Alba Iulia un ”tărâm” ocolit de medicii pediatri sau județul Alba duce lipsă de astfel de specialiști?

(D.S.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni

Bogdan Ilea

Publicat

în

Cum va fi VREMEA în luna mai 2024. Prognoza METEO pentru 4 săptămâni Temperaturile pentru luna mai din acest an or să fie mai ridicate decât cele specifice perioadei. Excepție făcând doar săptămâna 6 – 13 mai. Săptămâna 29 aprilie – 6 mai Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea