Rămâi conectat

Actualitate

Două echipe de la CSŞ Blaj calificate la finalele naţionale la mini-volei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dacă la nivelul prim-divizionarei Volei Alba Blaj dezamăgirea este uriaşă în urma eliminării din play-off, suferită în faţa CSM-ului Lugoj, în schimb, în „Mica Romă” la nivelul voleiului juvenil s-au înregistrat alte performanţe.

Astfel, la mini-volei (jucători născuţi în anul 2000 şi mai tineri), ambele reprezentante ale CSŞ Blaj, atât la masculin, cât şi la feminin, s-au calificat la turneele finale, pe ţară (în perioada 30 mai – 1 iunie), după ce au câştigat toate partidele din turneele semifinale. În ceea ce urmează vă prezentăm rezultatele înregistrate de echipele blăjene, la acest nivel de vârstă:

*CSŞ Blaj, la masculin (antrenor Silvia Marcu), turneul organizat în Sala de Sport din Parcul „Avram Iancu”: 3-1 cu CSŞ Zalău şi CSŞ Bega Timişoara, 3-0 CSV Deva (locul întâi, calificată împreună cu CSŞ Zalău). Lotul a fost format din George Rotar, Adrian Mărginean, Robert Borşai, Sabin Bulucz, Radu Dulăcioiu, Norbert Iacob, Dorin Morar, Denis Ivaşcu, Adrian Frăţilă, Sebastian Roşianu;

*CSŞ Blaj, la feminin (antrenor Emil Ciufudean), turneu la Sibiu: 3-0 cu CNS CSS Cetatea Deva şi CSŞ Lugoj B, 3-1 cu CSŞ Sibiu (în meciul decisiv, doar prima clasată a mers mai departe). Din efectivul blăjean au făcut parte Lorena Chiorean, Roxana Ghejan, Cristiana Bîrlea, Raluca Low, Adelina Puşcă, Gabriela Marian, Gabriela Răhăian, Cristiana Cuc, Denisa Haţegan, Andreea Rus, Georgiana Ştefănuţ, Patricia Simu.

Dan HENEGAR


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român

Ziarul Unirea

Publicat

în

Prime de 1.000 de lei pentru tinerii care se angajează: Cerințele impuse de către statul român Tinerii care se angajează vor primi stimulente acordate de Ministerul Muncii și Solidarității sociale, prin Agenția Națională de Ocupare a Forței de Muncă. În acest sens, doritorii vor primi o primă care se ridică la 1.000 de lei. Ministerul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea