Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Dotări și aparatură pentru Biblioteca Municipală Blaj: Licitația de aproape 700.000 de lei, lansată în SEAP

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Dotări și aparatură pentru Biblioteca Municipală Blaj: Licitația de aproape 700.000 de lei, lansată în SEAP

Primăria Municipiului Blaj a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru furnizarea unor dotări și aparatură, în cadrul proiectului „Construire Bibliotecă Municipală Blaj”. Valoarea totală a investiției este de 693.422 de lei, fără TVA.

Obiectivul general al proiectului este dezvoltarea echilibrata a unui teritoriu se poate baza doar pe o abordare integrata, atât din punct de vedere al infrastructurii fizice, cât si în ceea ce priveste dezvoltarea serviciilor.

În acest context, obiectivul general al proiectului vizeaza cresterea calitatii vietii populatiei Municipiului Blaj si asigurarea accesului la servicii de calitate, prin construirea unei biblioteci, cât si prin îmbunatatirea infrastructurii urbane locale.

Obiectivele specifice ale proiectului

1. Îmbunatatirea accesului la servicii culturale, prin construirea unei Biblioteci în 36 luni de la semnarea Contractului de finantare.
2. Îmbunatatirea infrastructurii fizice de baza, prin reabilitarea si modernizarea strazilor Andrei Muresanu, Garii, Eroilor, în termen de 36 luni de la semnarea Contractului de finantare.
3. Realizarea lucrarilor tehnico-edilitare, prin crearea strazilor de acces si a retelei de canalizare, în zona Chereteu, în 36 luni de la semnarea Contractului de finantare.
4. Realizarea de trasee pietonale, în suprafata de 4.472,99 mp, în termen de 36 luni de la semnarea Contractului de finantare.
5. Crearea de spatii verzi, în suprafata de 4.524,69 mp, în termen de 36 luni de la semnarea Contractului de finantare.(Componenta B-Strazi zona Chereteu-zone verzi=3.504,69 mp, Componenta B-Strazi Et. IV-zone verzi=600 mp, Componenta A=420 mp).

Necesitatea derularii investitiei se justifica prin cerintele impuse de vremurile în care traim, traduse în cea mai mare masura prin nevoia de îmbunatatire si crestere continua a calitatii vietii si implicit a nivelului de trai ai locuitorilor.

Nevoile identificate si la care se urmareste a se raspunde prin prezentul proiect vizeaza îmbunatatirea conditiilor de educatie, socio-culturale, acces la institutiile relevante la nivelul comunitatii, în strânsa corelare cu îmbunatatirea modului în care se deruleaza deplasarea cetatenilor între domiciliu si institutiilor, obiectivele existente pe raza comunitatii.

Denumire produs/ Cantitate

masa de lucru – 9
Biblioteca-rafturi – 408
scaun ergonomic – 168
dulap – 9
masa de lucru-birou – 154
carucior transport documente – 2
masa punct de informare – 1
tejghea garderoba 1 – 1
tejghea garderoba 1 – 1
suport haine – 20
dulap metalic chei – 6
dulap metalic personal – 6
banca vestiar – 3
pupitru – 1
scaun pentru conferinte, evenimente – 80
banca exterior – 20
cos gunoi – 20
parcare biciclete – 10
aparat indosariat – 1
aparat desprafuire documente – 1
imprimanta multifunctionala – 2
calculator desktop – 33
ecran led – 2
videoproiector – 6
televizor – 1
Blue-ray player – 1
sistem de sonorizare – 1
tabla interantiva – 1
laptop – 1
flipchart magnetic – 2
server – 1
masina de curatenie – 1
aparat foto digital – 1


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Fenomen SPECTACULOS pe cerul din Alba Iulia: Curcubeul dublu, o imagine încântătoare, imediat după ploaie

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO Fenomen SPECTACULOS pe cerul din Alba Iulia: Curcubeul dublu, o imagine încântătoare, imediat după ploaie Un curcubeu dublu senzațional a putut fi văzut sâmbătă după-masa, pe cerul municipiului Alba Iulia, imediat după ploaie, când cerul s-a înseninat. Imagini spectaculoase cu curcubeul dublu au fost surprinse de mai mulți albaiulieni, care le-au postat pe rețelele […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea