Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Dosarul Pomponio – DGFP: Ioan Dobra, Dorin Conţan, Mihail Sârbu şi Dănuţ Ispas rămân în arest! ÎCCJ a admis azi recursul procurorilor DIICOT Alba

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a admis azi recursul procurorilor DIICOT Alba la decizia de eliberare a Curţii de Apel Alba Iulia. Instanţa albaiuliană a dispus joia trecută înlocuirea măsurii arestării preventive cu interdicţia de a părăsi ţara pentru cei patru angajaţi de la DGFP Alba – Ioan Dobra, Dorin Conţan, Mihail Sârbu şi Dănuţ Ispas. Aceştia se află în arest preventiv încă din luna mai 2011 când au fost reţinuţi de procurorii DIICOT Alba în dosarul Pomponio – DGFP.

Ei sunt acuzaţi de sprijinirea şi îndrumarea unui grup infracţional nestructurat de la societatea Pomponio dar şi de omisiunea de a sesiza organele de anchetă. În sarcina lui Ioan Dobra a fost reţinută şi infracţiunea de conflict de interese. Dobra, Conţan, Ipsas şi Sârbu nu recunosc infracţiunile de care sunt acuzaţi.

Dobra, Conţan, Ispas şi Sârbu au fost audiaţi de judecătorii Curţii de Apel Alba Iulia la termenul din 26 ianuarie când magistraţii au şi dispus judecarea lor în stare de libertate, considerând că nu mai reprezintă pericol social. Decizia Curţii a fost întoarsă însă azi la Înalta Curte, judecătorii de aici considerând că cei patru nu pot fi judecaţi în stare de libertate.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean, CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitness: ”O cupă în care am strâns toate speranțele, lacrimile, durerile și bucuriile a mii de ore de antrenament” Albaiulianca Mihaela Mih-Dehelean este CAMPIOANĂ BALCANICĂ la Culturism și Fitnes. Performanța remarcabilă a fost anunțată chiar de sportivă pe pagina de Facebook: ”O cupă în care am strâns […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea