Rămâi conectat

Actualitate

Dosarul Moloț: Curtea de Apel Alba Iulia judecă astăzi contestaţiile DNA la respingerea arestării preventive

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Marţi 9 decembrie se vor judeca contestaţiile formulate de DNA şi inculpaţi împotriva încheierii penale din 4 decembrie 2014 prin care Tribunalul Alba  a respins propunerea de arestare preventivă a inculpaţilor din dosarul de corupție în care este implicat președintele Consiliului Județean Hunedoara, Mircea Moloț.

Potrivit unui comunicat remis presei de Curtea de Apel Alba Iulia, “contestaţiile formulate de D.N.A. – Serviciul Teritorial Alba Iulia şi cei 5 inculpaţi împotriva încheierii penale din 04.12.2014 dispusă de Tribunalul Alba în dosarul 5319/107/2014 se vor judeca la Curtea de Apel Alba Iulia marţi, 09.12.2014, începând cu ora 12.

Prin încheierea contestată din 04.12.2014 Tribunalul Alba a respins propunerea formulată de D.N.A.-Serviciul Teritorial Alba Iulia de arestare preventivă a inculpaţilor Moloţ Ioan Mircea, Balint Tiberiu Ioan, Venter Robertto Patrick, Pup Emanoil Milică şi Axinte Vasile  şi a dispus faţă de cei 5 inculpaţi măsura controlului judiciar până la data de 15.02.2015.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Prognoza METEO de 1 Mai și de Paște 2024. Când se va încălzi vremea? ANM anunță momentul în care se va încălzi vremea: prognoza detaliată de Paște și 1 Mai 2024 Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat că, începând din acest weekend vremea va intra într-un proces de încălzire, iar temperaturile maxime vor ajunge în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea