Rămâi conectat

Curier Județean

Dosare penale pentru doi șoferi cu alcoolemie și unul fără carnet, depistați în trafic de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Dosare penale pentru doi șoferi cu alcoolemie și unul fără carnet, depistați în trafic de polițiști.

La data de 7 noiembrie 2017, în jurul orei 01.00, poliţiştii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 42 de ani, din municipiu, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Septimius Severus din Alba Iulia, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de  0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

În data de  noiembrie a.c., în jurul orei 14.30, poliţiştii Postului de Poliție Rădești l-au depistat pe un bărbat de 59 de ani, din judeţul Timiş, în timp ce conducea un autogreder, pe raza localităţii Rădeşti, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,47 mg/l pur în aerul expirat, motiv pentru care conducătorul auto a fost condus la spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În pus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule, iar autovehiculul condus de acesta nu este înmatriculat în circulație.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa alcoolului şi conducerea unui autovehicul neînmatriculat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea