Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Dosar penal și amendă pentru un tânăr din Șpring, care a furat o mașină și a condus-o fără a avea permis. Amendă de 1.000 de lei pentru el și pasager, pentru că nu au respectat ordonanța militară

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Dosar penal și amendă pentru un tânăr din Șpring, care a furat o mașină și a condus-o fără a avea permis. Amendă de 1.000 de lei pentru el și pasager, pentru că nu au respectat ordonanța militară

Un tânăr din comuna Șpring este cercetat de polițiști pentru conducere fără permis și furt în scop de folosință. Acesta a sustras o mașină și a condus-o pe drumurile publice cu toate cu nu deține permis de conducere. Atât el cât și prietenul lui au fost amendați pentru nerespectarea măsurilor impuse de Ordonanța Militară nr.3.

La data de 28 martie 2020, în jurul orei 01.50, polițiștii din Sebeș, în timp ce desfășurau activități de control, pe strada Lucian Blaga din oraș, au oprit pentru un autoturism condus de un tânăr de 19 ani, din comuna Șpring.

În urma verificărilor efectuate polițiștii au constatat faptul că tânărul nu deține permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule, iar autoturismul a fost sustras din localitatea Drașov, unde a fost lăsat, de proprietar, neasigurat și cu cheile în contact.

Tânărul era însoțit de  un prieten în vârstă de 20 de ani, din localitatea Vingard.

Cei doi nu au putut prezenta polițiștilor nici un  document justificativ care să ateste prezența lor pe stradă, motiv pentru care au fost sancționați contravențional fiecare, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, în conformitate cu  Ordonanța Militară. nr 3 din 2020.

În cauză, cercetările sunt continuate pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis și furt în scop de folosință.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea