// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Dosar penal pentru un vârstnic de 70 de ani care a furat doi miei. Polițiștii din Aiud i-au găsit în căruța unui tânăr care i-a cumpărat

Poliţiştii din Aiud au recuperat doi miei furaţi de la o stână de lângă Aiudul de Sus. Aceştia au fost găsiţi la un bărbat din Aiud ce-i transporta cu o căruţă şi care-i cumpărase de la un îngrijitor, angajat la stână.

În seara zilei de 17 iulie a.c., în jurul orei 22.00, poliţiştii de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, în timp ce efectuau activităţi de patrulare pe raza localităţii Aiudul de Sus, l-au depistat pe un tânăr din Aiud ce transporta, cu o căruţă, doi miei.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că tânărul cumpărase mieii de la un bărbat de 70 de ani, angajat ca şi îngrijitor la o stână din localitate şi care i-a sustras, pentru a-i valorifica, fără drept.

Cei doi miei, în valoare de 1.000 de lei, au fost restituiţi proprietarului, iar faţă de bărbatul de 70 de ani a fost întocmit dosar penal în cadrul căruia este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419