// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Dosar penal pentru un tânăr de 21 de ani din Blaj. A furat băuturi alcoolice dintr-un magazin din oraș

Poliţiştii din Blaj l-au identificat pe un tânăr din Blaj ca bănuit de comiterea unui furt dintr-o societate comercială, cu un prejudiciu în valoare de aproape 300 de lei. I-a fost întocmit dosar penal.   

Potrivit IPJ Alba, la data de 26 februarie a.c., poliţiştii de ordine publică din cadrul Poliţiei Municipiului Blaj l-au depistat pe un tânăr de 21 de ani, din municipiul Blaj, ca persoană bănuită de comiterea unui furt de băuturi  alcoolice, dintr-un magazin din municipiul Blaj.

Se pare că, în data de 13 februarie a.c., tânărul ar fi sustras de pe rafturile unui magazin, mai multe sticle cu băutură, în valoare totală de 295 lei.

Faţă de acesta, cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunii de furt precum şi pentru stabilirea întregii sale activităţi infracționale şi recuperarea prejudiciului.

foto: arhiva

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419