Rămâi conectat

Curier Județean

Dosar penal pentru un bărbat din Bistra. A încălcat ordinul de protecţie, ca a umarea faptului că și-a agresat părinții

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au întocmit dosar penal faţă de un bărbat din comuna Bistra care a încălcat ordinul de protecţie emis de Judecătoria Cîmpeni, ca urmare a faptului că şi-a agresat părinţii. 

Luni, 15 aprilie 2019, poliţiştii Secţiei 9 Poliţie Rurală Cîmpeni au fost sesizaţi, prin 112, de către un bărbat din comuna Bistra, cu privire la faptul că fiul său a încălcat obligațiile ordinului de protecţie.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că, în jurul orei 17.00, fiul reclamantului, în vârstă de 34 de ani, s-a dus la locuinţa părinţilor săi, încălcând astfel prevederile ordinului de protecţie emis de Judecătoria Cîmpeni, la data de 03.04.2019, pentru o perioadă de 6 luni, prin care era obligat să părăsească temporar locuința şi să păstreze o distanţă minimă de 10 metri faţă de tatăl său.

Ordinul de protecţie a fost emis ca urmare a faptului că, în ultima perioadă de timp, bărbatul, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, şi-a agresat şi ameninţat, în mod repetat părinţii, motiv pentru care, la începutul lunii aprilie 2019, poliţiştii i-au întocmit un dosar penal, pentru violenţă în familie şi au emis un ordin provizoriu de protecţie.

Faţă de bărbat a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “încălcarea măsurilor prevăzute in ordinul de protecţie”,  faptă prevăzută de art. 32 din Legea nr. 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, modificată.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba reaminteşte:

Nerespectarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracțiune şi se pedepseşte cu închisoare de la o lună la un an, în conformitate cu prevederile art. 32 din Legea 217/2003 pentru prevenirea şi combaterea violenţei în familie, cu modificările ulterioare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital

Bogdan Ilea

Publicat

în

SCANDAL în comuna Sântimbru între doi bărbați: Unul a fost reținut de polițiști iar celălalt a ajuns la spital Polițiștii din Sântimbru au reținut un bărbat de 30 de ani din Ighiu, pe raza localității Coșlariu, după o bătaie. Acesta i-ar fi provocat leziuni la cap unui bărbat de 38 de ani din Teiuș. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea