Rămâi conectat

Ştirea zilei

Dosar penal pentru un bărbat din Alba, care a plecat la cumpărături deși trebuia sa fie în IZOLARE la domiciliu

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din municipiul Alba iulia s-a ales cu dosar penal pentru infracțiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, după ce a fost depistat de polițiști la cumpărături, nerespectând măsura impusă de izolare la domiciliu.

La data de 07.04.2020, în supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba lulia a fost înregistrat dosarul penal cu nr. 983/P/2020 având ca obiect săvârșirea infracțiunii de zădărnicire a combaterii bolilor prev. de art. 352 C.pen., constând în aceea că:

În data de 06.04.2020, în jurul orei 10:15, cu ocazia efectuării de verificări la locuințele persoanelor față de care s-a dispus măsura izolării la domiciliul în scopul prevenirii răspândirii coronavirusului SARS-CoV-2, agenți din cadrul Poliției Locale Alba Iulia au constatat că o persoană de sex masculin a părăsit domiciliul de pe raza Mun. Alba Iulia pentru a efectua cumpărături, încălcându-și astfel obligația de a se afla în izolare la domiciliu.

Precizăm că activitățile procesuale efectuate în cursul urmăririi penale sunt reglementate în Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual necesar pentru administrarea probatoriului, cu respectarea drepturilor și garanțiilor procesuale, iar aceste acte și măsuri de urmărire penală nu pot în nicio situație să înfrângă principiul prezumției de nevinovăție.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș

Ziarul Unirea

Publicat

în

LOCURI de MUNCĂ în județul Alba, la data de 19 MARTIE : 455 posturi sunt disponibile în Alba Iulia, Aiud, Câmpeni, Ocna Mureș, Sebeș și Teiuș Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând www.anofm.ro, selectați AJOFM Alba, secțiunea Persoane fizice – Locuri de muncă vacante sau se pot prezenta la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea