Rămâi conectat

Curier Județean

UPDATE| Bărbatul de 31 de ani, din Cugir, depistat la volan sub influența unor substanțe psihoactive, și-a recuperat permisul: Rezultatele probelor de la SJU au ieșit NEGATIVE

Ziarul Unirea

Publicat

în

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru un bărbat de 31 de ani, din Cugir care a fost depistat la volan sub influența unor substanțe psihoactive.

La data de 30 mai 2020, în jurul orei 23.00, polițiștii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din Cugir, fiind sub influența unor substanțe psihoactive.

În urma testării conducătorului auto cu aparatul Drug Test, a rezultat prezența unor substanțe interzise în corp, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

UPDATE: Ulterior, bărbatul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge și urină, rezultatul fiind NEGATIV. Dosarul a fost clasat, iar tânăril și-a recuperat permisul de conducere după 10 zile.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie

Bogdan Ilea

Publicat

în

ELECTRICA: Localitățile din Alba în care sunt programate întreruperi ale furnizării energiei electrice, în perioada 8-14 aprilie În mai multe localități din județul Alba sunt programate întreruperi ale furnizării de energie electrică în perioada 8-14 aprilie. În data de 8 aprilie: Daia Română, Strada Școlii între orele 08:00-16:00. În data de 8 aprilie: BLAJ, Strada […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea