UPDATE| Bărbatul de 31 de ani, din Cugir, depistat la volan sub influența unor substanțe psihoactive, și-a recuperat permisul: Rezultatele probelor de la SJU au ieșit NEGATIVE

Polițiștii au întocmit un dosar penal pentru un bărbat de 31 de ani, din Cugir care a fost depistat la volan sub influența unor substanțe psihoactive.

La data de 30 mai 2020, în jurul orei 23.00, polițiștii Serviciului Rutier Alba l-au depistat pe un bărbat de 31 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victoriei din Cugir, fiind sub influența unor substanțe psihoactive.

ELIT

În urma testării conducătorului auto cu aparatul Drug Test, a rezultat prezența unor substanțe interzise în corp, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

Mihail David - 2020

UPDATE: Ulterior, bărbatul a fost dus la Spitalul Județean de Urgență Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge și urină, rezultatul fiind NEGATIV. Dosarul a fost clasat, iar tânăril și-a recuperat permisul de conducere după 10 zile.

 

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...