Rămâi conectat

Curier Județean

Dosar penal pentru doi tineri din Vințu de Jos, bănuiți că au înțepat cauciucurile unui autoturism parcat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Vinţu de Jos au identificat doi tineri din comună, ca persoane bănuite de comiterea unei fapte de distrugere reclamată poliţiei în data de 4 septembrie. Cei doi ar fi înţepat cauciucurile unui autoturism ce era parcat pe stradă.

politia_nu_treceti_48959400_470759001La data de 05.09.2016, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Vinţu de Jos l-au identificat pe L.A.M., de 24 de ani, din comuna Vinţu de Jos şi pe un minor în vârstă de 15 ani, din aceeaşi comună, ca persoane bănuite de comiterea unei fapte de distrugere.

În sarcina celor doi tineri s-a reţinut faptul că, în data de 04.09.2016, fiind sub influenţa alcoolului, au înţepat anvelopele unui autoturism parcat pe strada Primăverii din comună.

Faţă de cei tineri a fost întocmit dosar penal, în care sunt cercetaţi sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Continuă activitățile polițiștilor din Alba pentru creșterea siguranței în școli: Elevii au discutat cu polițiștii despre bullying și accesarea în siguranță a rețelelor de socializare Interacțiunea cu persoane necunoscute, bullying-ul sau accesarea în siguranță a rețelelor de socializare sau utilizarea internetului sunt printre temele discutate de polițiști cu cei peste 600 de elevi. Polițiștii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea