Rămâi conectat

Politică Administrație

Dorin Nistor îşi prezintă principalele obiective pentru primul sau mandat de primar al Sebeşului

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Stimaţi cetăţeni ai municipiului SEBEŞ,
După 12 ani pierduţi pentru SEBEŞ de Alexandru Dăncilă şi Mugurel Sârbu, a venit vremea unei schimbări majore pentru dumneavoastră.
Sondajele spun că mai mult de jumătate dintre locuitorii din SEBEŞ îşi doresc UN PRIMAR NOU, pentru că s-au săturat de Alexandru Dăncilă şi Mugurel Sârbu.
Eu sunt  NISTOR DORIN GHEORGHE, am 38 de ani, am fost mulţi ani comisar-şef al Gărzii Financiare, sunt economist şi specialist în fonduri europene. Împreună cu echipa mea de consilieri, am FORŢA de a schimba în bine viaţa dumneavoastră.
Tinereţea mea îmi dă putere de muncă, pentru a reuşi ce îmi propun pentru municipiul SEBEŞ – PROIECTE NOI PE BANI EUROPENI!
Pentru primul meu mandat propun sebeşenilor câteva proiecte concrete care le va îmbunătăţi viaţa:
1. Voi înfiinţa în cadrul Primăriei o Direcţie Specială de Programe în care vom angaja tineri competenţi şi care se va ocupa numai cu scrierea de proiecte în vederea atragerii de fonduri europene pentru infrastructura oraşului şi localităţilor aparţinătoare Petreşti, Răhău şi Lancrăm: canalizare, apă, asfaltări, reabilitarea Cetăţii Sebeşului. Vom lua modelul Direcţiei de Programe din Alba Iulia care a reuşit să atragă la Alba Iulia peste 150 de milioane de euro. Direcţia de la Alba Iulia ne va consilia în vederea alcătuirii echipei de lucru şi ne va ajuta să aplicăm pentru cele mai bune programe de finanţare cu şanse mari de reuşită. Am deja sprijinul domnului Nicolaie Moldovan, unul dintre cei mai mari specialişti pe care îi are judeţul Alba în acest domeniu- şeful Direcţiei Programe Alba Iulia, care mi-a promis ca imediat ce mă voi instala la conducerea Primăriei Sebeş vom începe munca pentru atragerea fondurilor europene.
2. În primul an al mandatului meu voi supune spre aprobarea Consiliului Local un proiect privind refacerea completă a parcului şi lacului din centrul oraşului. Vom reda strălucirea acestui loc iubit de sebeşeni, aşa cum a fost el conceput iniţial de înaintaşii noştri. Locuitorii municipiului vor avea după mulţi ani un loc de relaxare şi distracţie curat şi modern, dotat cu mobilier urban nou, ambarcaţiuni, apă curată şi decolmatată, vegetaţie întreţinută, iluminare modernă. Un loc de care sebeşenii vor fi mândri. Am luat deja legatura cu Ordinul Arhitecţilor din România şi cu unul din designerii de top din Sibiu care a lucrat la schimbarea aspectului oraşului Sibiu. Am primit asigurări că vor semna un protocol de colaborare cu Primăria Municipiului Sebeş imediat ce eu voi fi instalat în fotoliul de primar.
3. Voi iniţia un proiect privind renovarea completă şi dotarea cu aparatură medicală nouă la secţia de ginecologie şi maternitate a Spitalului Orăşenesc Sebeş. De ce această secţie? Pentru că personalul medical de acolo este de excepţie iar vestea lor s-a dus în întreg judeţul. Multe femei din Alba Iulia preferă să vină la Sebeş pentru a naşte. Sebeşenii trebuie să fie mândri de acest prestigiu de care se bucură Maternitatea „Eneea Maniu”, de aceea am hotărât ca această secţie să aiba prioritate în planurile mele de renovare şi de dotare cu echipamente medicale noi.
4. Trăim într-un oraş cu multă industrie şi destulă poluare. Copiii noştri au nevoie de spaţii de joacă. În primii doi ani ai mandatului meu voi construi 6 noi locuri de joacă pentru copii, dotate cu mobilier specific şi cu cât mai mult spaţiu verde. Câte un spaţiu de joacă va fi înfiinţat şi în Petreşti, Lancrăm şi Răhău.
5. Vom rezolva problema câinilor comunitari
CE VREM SĂ FACEM PENTRU CARTIERELE SEBEŞULUI
1. Vom face câte un loc de joacă modern pentru copii
2. Vom face creşe şi grădiniţe noi
3. Vom mări şi moderniza spaţiile verzi
4. Vom iniţia un proiect privind anveloparea blocurilor şi caselor
CE VREM SĂ FACEM PENTRU LANCRĂM:
5. Vom înfiinţa un birou teritorial al Primăriei Sebeş, pentru ca oamenii din LANCRĂM să nu mai fie nevoiţi să vină până la Sebeş pentru orice hârtie sau pentru plata impozitelor şi taxelor.
6. Vom face canalizare acolo unde nu există încă (străzile Arini şi Noua)
7. Străzile vor fi modernizate şi asfaltate de la centru către periferie. Va fi reabilitat şi sistemul de iluminat public.
8. Vom face un spaţiu de joacă modern pentru copiii din LANCRĂM şi un teren de minifotbal
9. Când a vândut păşunea Lancrămului către Borsec, Dăncilă v-a promis ca 30% din banii obţinuţi vor fi investiţi aici şi nu s-a ţinut de cuvânt. Vom încerca să recuperăm aceşti bani care revin de drept locuitorilor din LANCRĂM şi să-i investim aici.
10. Vom amenaja un loc dedicat târgului de animale
11. Vom renova Căminul Cultural
12. Vom găsi o soluţie pentru reabilitarea străzii Dealului
CE VREM SĂ FACEM PENTRU PETREŞTI:
13. Vom înfiinţa un birou teritorial al Primăriei Sebeş, pentru ca oamenii din Petreşti să nu mai fie nevoiţi să vină până la Sebeş pentru orice hârtie sau pentru plata impozitelor şi taxelor.
14. Vom dezvolta şi moderniza iluminatul public.
15. Vom face o pistă de biciclete ce va lega Petreştiul de Sebeş.
16. Străzile vor fi modernizate de la centru către periferie.
17. Vom acorda o atenţie sporită străzilor cu probleme mari: Rozelor, Păcii, Mihai Eminescu, Industrilor, Zorilor, Valea Frumoasei şi Molidului.
18. Vom face un spaţiu de joacă modern pentru copiii din Petreşti.
19. Vom analiza posibilitatea construirii unui drum pentru utilajele agricole
20. Vom rezolva problema înmatriculării la primărie a mopedelor şi tractoarelor
CE VREM SĂ FACEM PENTRU RĂHĂU:
21. Vom înfiinţa un birou teritorial al Primăriei Sebeş, pentru ca oamenii din RĂHĂU să nu mai fie nevoiţi să vină până la Sebeş pentru orice hârtie sau pentru plata impozitelor şi taxelor.
22. Vom realiza alimentarea cu apă potabilă
23. Vom face canalizare şi o staţie de epurare
24. Străzile vor fi modernizate şi asfaltate de la centru către periferie.
25. Vom renova Căminul Cultural
26. Vom începe lucrările pentru introducerea gazului metan
27. Vom face un spaţiu de joacă modern pentru copiii din RĂHĂU.

TELEFONUL VIITORULUI PRIMAR, DORIN NISTOR, VĂ STĂ LA DISPOZIŢIE PENTRU ORICE PROBLEME şi INTREBĂRI: 0756 453 982


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea