Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

„Dorel” lovește din nou, în Alba Iulia! Avarie pe bulevardul Republicii, la rețeaua de apă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

„Dorel” lovește din nou, în Alba Iulia! Avarie pe bulevardul Republicii, la rețeaua de apă

În data de 31 iulie 2023, S.C. APA CTTA S.A. – Sucursala Alba Iulia a emis un anunț referitor la o avarie în rețeaua de apă, cauzată de un constructor, pe bulevardul Republicii din municipiul Alba Iulia, tronsonul Vasile Alecsandri – Craivei.

În urma acestui incident, furnizarea apei potabile în zona menționată va fi întreruptă până când avaria va fi remediată.

De asemenea, compania a informat că, la reluarea furnizării apei potabile, există posibilitatea depășirii parametrului de turbiditate. În acest caz, clienții sunt sfătuiți să utilizeze apa exclusiv în scopuri menajere.

Echipa de intervenție a companiei lucrează pentru remedierea situației cât mai rapid posibil și se asigură că vor fi luate toate măsurile necesare pentru a readuce furnizarea apei potabile la parametrii normali în cel mai scurt timp posibil. Până atunci, compania recomandă locuitorilor din zonă să fie precauți în utilizarea apei.

Această avarie a adus în atenția publică importanța infrastructurii critice și necesitatea ca toți factorii implicați să fie responsabili în gestionarea și întreținerea adecvată a rețelelor de apă pentru a evita astfel de incidente viitoare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea